ZOMERVAKANTIE 2016 KOS

13707560_546782112177605_3130365854292731640_n

Inmiddels ben ik alweer een weekje terug uit Kos. Daar heb ik twaalf dagen heerlijk mogen vertoeven met mijn vriend op het Blue Lagoon Resort. We hebben vooral veel rustig aan gedaan, genoten van het weer en samen met vrienden op buggy’s het eiland verkend. Benieuwd? Lees dan even verder.

DSC_0004

Opweg naar Schiphol. Hoe mooi is deze opkomende zon?

DSC_0009

In Nederland is het niet zulk lekker weer. Hopelijk is dat in Griekenland anders haha.

collage 1

Het uitzicht uit het vliegtuig was echt prachtig! Na een korte vlucht (3 uur, we hadden wind mee) op de mini luchthaven in Kos wachten op de koffers.

DSC_0014

DSC_0016

In de bus, op naar het resort!

collage 2

Met een golkarretje worden we naar onze kamer gebracht die er overigens mooi uitziet.

DSC_0022

Het uitzicht bij de voordeur van onze hotelkamer. Onwijs mooi, ik mis het nu al.

DSC_0020

Uitzicht vanaf het balkon.

collage 3

Heerlijk een hele dag aan het zwembad gelezen met mijn e-reader erbij. Ik heb deze vakantie zo onwijs veel gelezen, heerlijk vind ik dat.

collage 4

Lekkere drankjes erbij en vooral veel zwemmen.

DSC_0031

Nog even op het strand kijken.

DSC_0033

collage 5

Wij hebben het heerlijk hoor! Outfit voor die avond. We zochten vrienden op die een paar km verder in een hotel zitten, om gezellig even de stad in te gaan.

collage 6

Ontbijten met allemaal heerlijke broodjes. De rest van de dag hebben we aan het kleine zwembad gelegen met uitzicht op onze kamer. Dit is het adult only gedeelte waar de bedjes een stuk fijner liggen, maar waar het wel wat minder levendig is.

DSC_0047

DSC_0052 DSC_0046

In de haven van Kos. Waar we snel even rondgekeken hebben om vervolgens snel weer terug te gaan naar het resort om een plons te nemen. Jeetje wat is het daar warm zeg.

 DSC_0057

DSC_0059

Maar eerst op een terrasje nog een lekker koud drankje drinken.

DSC_0065

Op het resort lopen allemaal kleine zwerfkatjes, echt onwijs schattig.

collage 7

M’n moeder nog even pesten door een paar foto’s te sturen om te laten zien hoe bruin ik wel niet ben geworden haha.

DSC_0085

Samen met vrienden huurden we buggy’s om zo het eiland te verkennen. Helaas ging bij onze buggy de band al vrij snel lek waardoor we een uur moesten wachten op vervangend vervoer dat een quad bleek te zijn. Iets minder leuk, maar desondanks prachtige plekjes van het eiland mogen zien.

DSC_0077

Bij een kleine warmwaterbron die echt onwijs heet was en stonk haha.

DSC_0078

DSC_0080

DSC_0087

DSC_0082

Heerlijk wat eten bij een Italiaans restaurantje. Hoe schattig zijn deze tafeltjes?

DSC_0089

DSC_0092

Het mooiste strand dat we op Kos tegen kwamen. Een prachtige helblauwe zee.

DSC_0096

DSC_0100

Pauwtjes in een bos die totaal niet schrokken van de herrie die de buggy’s maakten.

DSC_0103

Ook dit is een mooi strand, maar niks vergeleken met het andere strand waar we geweest waren. Alleen gebeurde hier iets wat niet zo leuk was. Ik brandde mijn volledige rechterhand aan de uitlaat van de buggy. (Ik leunde erop omdat ik niet bij mijn handdoek kon, wat ik dus niet door had en niet zo slim was) Mijn hand deed enorm zeer er werd gelijk helemaal paars. Zo snel mogelijk rende ik naar het water om hem te koelen en er werd ijs voor me gehaald. Ik heb echt nog nooit zoveel pijn gehad, maar tegelijkertijd ook enorm veel geluk gehad omdat het veel erger had kunnen aflopen. Inmiddels heb ik nergens meer last van en heb ik gelukkig ook geen schade opgelopen. Ik wilde het uitje alleen niet verpesten en ben dus met een zak ijs weer achterop de quad gesprongen en heb nog uren door een helse pijn heen moeten gaan, maar ik heb het overleefd 🙂

DSC_0106

DSC_0109

Bij Zia, het hoogste punt in Kos waar je een prachtig uitzicht hebt!

DSC_0110

Als afsluiter van de leuke dag nog heerlijk op het strand aan het water gegeten bij een Italiaans tentje.

DSC_0113

Weg op het resort naar onze kamer.

DSC_0115

Laatste keer naar het strand toe. Dit ziet er toch sprookjesachtig uit?

DSC_0117

Allerlaatste drankje…

DSC_0119

DSC_0121

Ik ga dit echt missen… Tijd om alles gedag te zeggen en om weer naar huis toe te gaan.

In Kos hebben we echt een heerlijke vakantie gehad. Het resort was prachtig, het eten lekker en het eiland nog veel mooier. Het was echt heel leuk en ik denk dat we zeker een keer terugkomen.

Wat zijn jouw vakantieplannen deze zomer? Iedereen een hele fijne vakantie!

 

liefs

Follow

One thought on “ZOMERVAKANTIE 2016 KOS

  1. Oh zo erg schrikken van je hand! Gelukkig is het redelijk goed afgelopen. Prachtige vakantie, heerlijk! Zo’n adult only gedeelte lijkt mij wel lekker rustig 😛 Ik ga in oktober pas op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge