Zoeva Liquid Eyeliners swatches

Een paar weken geleden heb ik in een haul laten zien wat ik voor mijn verjaardag had gekregen. Dit waren onder andere de eyeliners van Zoeva. En na ze al een paar keer gebruikt te hebben kan ik jullie vertellen dat ik er echt helemaal weg van ben! Ze zijn erg goed gepigmenteerd, de kleurtjes zijn erg mooi en blijven lang zitten. Ik dacht eerst dat het moeilijk werd om aan te brengen omdat ik alweer een tijdje een stift eyeliner gebruik. Maar deze brengen nog fijner aan dan al mijn andere eyeliners. Lees gauw verder om de swatches te zien.

Zoals je ziet zijn de kleuren heel erg gepigmenteerd. Het lijkt erg dik aangebracht maar dit heb ik expres gedaan zodat de kleuren beter te zien waren. De kleuren zijn van boven naar beneden: Moonless Night, Bourbon Street, Tree-Riffic en Sky High.
De eyeliners hebben allemaal een kwastje van harde haartjes, ook zijn de haartjes erg stevig waardoor je heel gemakkelijk een mooi lijntje zet. Zoals je hierboven kunt zien.
Hier zie je de kleurtjes nog van (heel erg) dichtbij. Ik ben echt onwijs blij met deze eyeliners want ze zijn erg makkelijk te gebruiken. Deze eyeliners bevatten 3.0 ml en dat is best veel. En voor €3.80 zou ik ze echt niet kunnen laten liggen.

Hebben jullie misschien ook een eyeliner van Zoeva? En wat vinden jullie ervan?


~Liefs Sandra

14 thoughts on “Zoeva Liquid Eyeliners swatches

  1. Wat een mooie kleuren eyeliners en wat een goede pigmentatie hebben ze. En ze zijn ook helemaal niet duur. Misschien dat ik een van deze kleuren ga kopen volgende maand. Want zit nu eigenlijk in een soort no buy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge