ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUWE CAMERA

mac-1024x682

Inmiddels alweer een aantal jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Dit was de Canon Eos 1100D waar ik hard voor had gespaard. Wat was ik blij met de foto’s die ik hiermee kon maken. We zijn nu een aantal jaar verder en ik ben stiekem toch wel opzoek naar een andere camera. Benieuwd naar mijn zoektocht? Lees dan even verder.

Zoals ik al zei gebruik ik momenteel nog steeds de Canon 1100D om foto’s te maken voor mijn blog. De laatste tijd heb ik daar nogal wat problemen mee en heeft hij moeite met het scherpstellen bij bijvoorbeeld outfitfoto’s. Dit is echt heel erg frustrerend aangezien ik elke keer denk mooie foto’s te hebben gemaakt en dan blijken het foto’s te zijn waar ik helemaal niks mee kan. Ik zou hem eventueel na kunnen laten kijken, maar ik zit al langere tijd eraan te denken om een nieuwe camera aan te schaffen.

Ik ben dus op zoek naar een goede camera. Mijn nieuwe camera moet wel echt een vooruitgang zijn in vergelijking met mijn huidige camera. Daarnaast wil ik graag weer een Canon, omdat ik hier lenzen van heb en omdat ik dit fijn vind werken. Ik wil graag een camera met zo’n klapschermpje en ook vind ik het handig dat ik hem kan koppelen met een apparaat via Wifi o.i.d. waardoor ik gelijk op een groter scherm de foto’s zie. In totaal wil ik ongeveer 700-800 euro uitgeven, meer heb ik er voor nu echt niet voor over. Met al deze wensen kwam ik uit op de Canon Eos 760D al ben ik daar ook nog niet zo zeker van. Dus als iemand tips heeft zijn die zeker welkom! Ik zag ook dat deze camera opeens niet meer verkrijgbaar was bij de Mediamarkt, dus ik schrok wel even en hoop dat hij wel weer in het assortiment komt. Aangezien de 750D wel gewoon nog verkrijgbaar is verwacht ik dat wel.

Dus, heb jij nog een goede tip voor een andere camera die aan mijn eisen voldoet? Laat het dan zeker even achter in de reacties! Ik kan echt niet wachten om mooiere foto’s te gaan maken en om eindelijk weer wat outfits te kunnen posten!

 

liefs

Follow

One thought on “ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUWE CAMERA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge