WISHLIST PARFUM

Ik heb echt een zwak voor parfum. De deur uitgaan zonder parfum voelt voor mij als de deur verlaten zonder deodorant op te doen en wat mij betreft kan je niet genoeg parfum hebben. Er zijn dan ook een aantal luchtjes die ik enorm lekker vind en ook graag aan mijn verzameling zou willen toevoegen. Benieuwd naar mijn parfum wishlist? Lees dan even verder.

1. Sì – Giorgio Armani

  • Hoofdnoten: Zwarte bes
  • Hartnoten: Freesia, Rozen
  • Basisnoten: Vanille, Patchoeli, Hout

Deze staat erg hoog op mijn wishlist, maar stiekem is het geen nieuw parfum. Dit parfum heb ik namelijk een hele tijd gehad, maar hij is helaas zo goed als op. Aangezien het niet echt een goedkoop parfum is hou ik mezelf nog even tegen om hem gelijk opnieuw te halen. Mede doordat ik nog een aantal andere parfums heb. Sì is een bijzondere opvallend lekkere zwoele geur die ideaal is voor een feestje, maar niet zwaar is waardoor je hem ook zeker overdag kunt dragen. De geur opent zoet en bloemig en langzaamaan ruik je de vanille en het warme van de diverse houtsoorten. (€ 55,46 – 30 ml )

2. This is Her – Zadig & Voltaire

  • Hoofdnoten: Arabische Jasmijn, Roze Peper & Zijdeboom
  • Hartnoten: Kastanje, Slagroom & Vanille
  • Basisnoten: Sandelhout & Kasjmier Hout

Dit is het type parfum wat je of heerlijk of verschrikkelijk vindt. Het is wederom een warme geur met vanille en hout. Daarnaast is een van de hoofdnoten Roze Peper, wat de geur in eerste instantie wat scherper maakt. Langzaam maakt het bloemige van de Jasmijn en het scherpe van de peper plaats voor het warme en zoete van de vanille en het hout. Misschien dat dit parfum wel hoger op mijn wishlist staat dan Sì, echt heerlijk! Een unieke geur die zich zeker onderscheid van de rest. (€ 41,36 – 30 ml)

3. La Vie Est Belle – Lancôme

  • Hoofdnoten: Zwarte Bes & Peer
  • Hartnoten: Iris, Jasmijn & Oranjebloesem
  • Basisnoten: Patchouli, Tonkaboon, Vanille & Praliné

Grote kans dat diegene die van lichte subtiele elegante parfums houden La Vie Est Belle in hun kast hebben staan. Het is een heerlijk subtiel parfum perfect voor overdag. ( € 53,48 – 30 ml )

Dit zijn de drie parfums die ik graag nog wil toevoegen aan mijn collectie. En ondanks dat Sì mijn meest gedragen parfum is denk ik dat ik toch als eerste voor This is Her ga.

Welk parfum staat nog op jouw wishlist? Wat is jouw meest gedragen parfum?

 

liefs

Follow

One thought on “WISHLIST PARFUM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge