WISHLIST FEBRUARI 2016

 

Naamloos

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een wishlist artikel heb geschreven. Uiteraard heb ik altijd wel dingen die ik graag zou willen hebben. Helaas zijn dat ook vaak de artikelen die aan de prijzige kant zijn. Vandaag deel ik met jullie de producten die ik echt heel graag wil hebben. Benieuwd? Lees dan even verder.

Lampen – Ik zou graag als ik over een ruime maand weer op school zit beginnen met filmen voor mijn YouTube kanaal. Hiervoor zou ik graag gebruik willen maken van lampen, zodat ik ook ’s avonds zou kunnen filmen. Heef iemand nog goede tips voor betaalbare lampen om mee te filmen? Ik heb namelijk echt geen flauw idee welke ik het beste kan kiezen.

Annayake Miyabi – Dit parfum vind ik al een hele tijd heerlijk, helaas is dit parfum alleen verkrijgbaar in 100 ml en daardoor bijna € 100,- Nog even doorsparen dus.

Sport oordopjes – Ik liep altijd hard met mijn oordopjes die ik standaard bij mijn telefoon kreeg. Deze hebben het inmiddels begeven en ik zou graag sport oordopjes gebruiken die ik achter mijn oor kan doen, zodat ze tijdens het sporten beter blijven zitten.

Groter geheugenkaartje – De foto’s voor mijn blog maak ik met mijn spiegelreflexcamera waar een 8 GB geheugenkaart in zit. Deze zit regelmatig helemaal vol, waardoor ik elke keer weer foto’s moet verwijderen voordat ik nieuwe kan maken. Dat is niet zo handig. Een groter geheugenkaartje is dus wel noodzakelijk, maar gelukkig niet zo duur.

Mac lipstick Up The Amp & Herione – Essence bracht een tijd geleden een paarse lipstick uit (Wear Berries) die helaas niet meer verkrijgbaar is. Ik ben echt dol op paarse lipsticks en zou graag twee prachtige exemplaren van Mac toe willen voegen aan mijn stash.

Welke producten heb jij op je wishlist staan?

liefs

Follow

One thought on “WISHLIST FEBRUARI 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge