Winactie

 
 
Ik heb vandaag voor jullie een hele leuke winactie. Deze winactie heeft met parfum te maken. Zondag 30 maart opent het Zuiderzeemuseum officieel de deuren van haar buitenmuseum. Speciaal voor de opening is één van de meest exclusieve parfums van de wereld ingevlogen. Maar ook de erfgenamen van het oude Engelse parfumhuis, dé geurexpert van Annindriya en acteur Barry Atsma zijn hierbij aanwezig. Jij kunt voor deze opening twee kaarten winnen. Lees verder om te lezen hoe je deze kaarten kunt winnen.

 
Het buitenmuseum staat vanaf 29 maart in het teken  ‘Ruik de tijd’. Je kunt hier verschillende geuren ruiken. Het leuke is dat het meest exclusieve parfum voor 1 dag naar Nederland is overgevlogen. Het parfum heet Betrothal en is de meest geconcentreerde creatie van het parfumhuis Grossmith. Dit is een van de oudste parfumhuizen in Engeland. Het parfum is meer dan €10.000 euro waard en word alleen op bestelling geproduceerd en afgeleverd in een handgeslepen kristallen flesje.
 
Je kunt tijdens het bezoek aan dit museum dit meest exclusieve parfum ruiken en vrouwelijke bezoekers kunnen zich tussen 14.00-15.00 laten besprenkelen met dit parfum door Barry Atsma.
 
Dit is een unieke ervaring en jij kan erbij zijn.
 
 
Wat moet je doen om twee kaarten te winnen?
– Volg mij op Bloglovin’. Dit doe je gemakkelijk door aan de rechterkant op het Eiffeltorentje te klikken.
– Stuur een mailtje naar beautybysandra@hotmail.nl waarin je laat weten dat je meedoet en of je nog wat hebt gedaan om extra kans te maken.
 
Extra kans om te winnen:
– Like dit artikel via Bloglovin’.
– Like de Facebook pagina van het Zuiderzeemuseum.
 
Je kunt meedoen tot uiterlijk 25 maart. Daarna ontvangt de winnaar per mail de uitslag.
 
 
 
~Liefs Sandra

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge