WAT EEN PECH #1 – TELEFOON WEG

pech

Pech is zo onderhand het woord dat op mijn lijf staat geschreven. Wanneer een steen uit de lucht komt vallen is de kans groot dat hij bovenop mijn hoofd belandt. Je vroeg je waarschijnlijk al af waarom er deze week geen diary online is gekomen? Juist ja, pech. Benieuwd naar wat mij deze week allemaal is overkomen? Lees dan even verder.

Ik begon nietsvermoedend aan een nieuwe week. Maandag moest ik vroeg op school beginnen en ik sprong dan ook in het donker op mijn fietsje. Toen ik aan kwam lopen stond mij bus er al. Ideaal zou je denken, dan hoef je niet verkleumd in de kou buiten te wachten. Ik liep richting de bus en toen ik letterlijk 6 stappen verwijderd was van de ingang reed de bus weg… Really? Het was niet eens tijd om te vertrekken…

De dag daarna ging ook niet echt van een leien dakje. Ik moest wederom vroeg op school zijn. Ik had netjes mijn wekker om 06.40 staan. Wat denk je dat er gebeurt? Juist ja, ik slaap door mijn wekker heen en word om 07.10 wakker met als gevolg dat ik erg moet haasten. Ik spring mijn bed uit trek gauw wat kleding aan en kom tot de ontdekking dat mijn haar wel wat droogshampoo kan gebruiken. Ik pak een spuitbus en begin mijn haren in te sprayen. Tot ik tot de ontdekking kom dat ik geen droogshampoo in mijn haar aan het spuiten ben maar deo, echt waar! Goedemorgen Sandra……

Ik spring wederom weer op mijn fiets en haal wonder boven wonder mijn bus dit keer wel. Je zou denken genoeg pech voor een dag. Helaas was dat niet het geval. Aan het eind van de les zeg ik mijn tas op tafel om mijn spullen op te ruimen. Deze valt om en met een soort domino-effect schuift hij zo mijn telefoon van tafel. Deze valt met het scherm naar beneden schuin onder mijn tafel, precies op een tafelpoot waar het kapje vanaf is bovenop een ijzeren pin, met bovenstaand resultaat als gevolg. Een scherm wat compleet gebarsten is en waar het Touch screen het niet meer doet. Ik kon wel janken…

Inmiddels heb ik mijn telefoon opgestuurd om het scherm te laten vervangen. Ik ben helaas wel de foto’s die ik gemaakt had voor mij diary kwijt en met de telefoon die ik geleend heb, een IPhone 5 waar ik absoluut niet mee om kan gaan, is ook iets mis met de camera dus voorlopig even geen diary. Tjaa genoeg pech dus deze week.

Ben jij ook zo’n pechvogel of heb je over het algemeen vaak geluk?

 

liefs

Follow

One thought on “WAT EEN PECH #1 – TELEFOON WEG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge