Vogue Treasure: Shower Foam & Parfum Deo

 
Vroeger was ik helemaal van Vogue. Ze hadden leuke verpakkingen en ik vond ze toen heerlijk ruiken. Toen ik ouder werd vond ik de geuren echt veel te zoet. Ik leek net een wandelende zuurstok. Toen ik deze deo en shower foam van iemand kreeg besloot ik om Vogue toch nog een kans te geven. Benieuwd naar deze producten? Lees dan zeker even verder.

  
De verpakking
 
De verpakking vind ik heel erg leuk. Op de foto’s komt de kleur paars over, maar in het echt is hij wat mee roze. Het voelt erg stevig en de opdruk ziet er erg mooi uit. Het jammere is dat de dop daarentegen erg goedkoop en niet stevig aanvoelt. Binnen no-time zitten er allemaal rare vlekken op de dop en lijkt het alsof de zilveren laag die erop zit eraf bladdert. Als ze er een stevigere dop op hadden gedaan die er niet zo cheap uit ziet, was de verpakking echt heel mooi geweest.
 
 
De geur
 
Beide producten hebben dezelfde geur. Op de verpakking staat dat het een geur is van iris en viooltjes. Zelf vind ik de geur erg lekker. Het is een zoete geur, maar niet te zoet. Bij deze douchegel en deo moet je geen parfum gebruiken, omdat de geuren zich dan gaan mixen. De geur is heerlijk vrouwelijk en als ik het bij iemand zou ruiken zou ik niet verwachten dat het een deo is. Het is dus wel een zoete geur, maar niet te overheersend.
 
 
De ingrediënten

De deodorant
 
Omdat ik best veel transpireer gebruik ik altijd standaard Syneo 5. Als extra bescherming gebruik ik altijd nog een normale deodorant. Deze deo ruikt erg lekker en zorgt ervoor dat ik de gehele dag heerlijk ruik. Of het echt heel goed werkt tegen transpireren kan ik dus niet zeggen.
 
 
De shower foam
 
Een shower foam heb ik zelf nog nooit gebruikt. Zover ik weet hebben nog niet heel veel merken dit. Het is een douchegel die je op je hand/washand spuit en die zichzelf dan omtovert in schuim. Het is vergelijkbaar met scheerschuim, alleen is het dan geen scheerschuim maar douchegel. De eerste keer dat ik dit product gebruikte ging het niet helemaal goed. Ik schudde met de verpakking, omdat ik dat ook altijd doe met mijn haarschuim. Dat kan je beter niet doen. Toen ik het op mijn washand wilde spuiten spoot het echt alle kanten op. Met als gevolg dat de hele douche onder het schuim zat. (Echt niet gelogen) De tweede keer (zonder te schudden) ging alles goed. Een klein beetje gel verandert al heel snel in een hoop met schuim. Het schuim is heerlijk zacht en het is zo fijn om jezelf hiermee te wassen. Als je eenmaal een shower foam gebruikt heb wil je echt niets anders meer. 


Ik wilde laten zien hoe snel de gel zou omvormen in schuim zelfs zonder water erbij. Zoals je op de foto hierboven ziet was is al te laat met het maken van de foto’s.

Dit was maar een paar seconde later. Heel mijn hand zat al vol met schuim. Met water erbij wordt het nog veel meer schuim en heb je meer dan genoeg om je hele lichaam mee te wassen. Het gevoel is heel lastig uit te leggen, maar dit schuim is zo onwijs zacht.
 
 
Waarschijnlijk is zijn deze producten in de drogisterij nog verkrijgbaar, maar dat weet ik niet zeker. Wat ik wel weet is dat bol.com de shower foam ook verkoopt. Daar kost de shower foam €6,99. De deodorant kan ik daar helaas niet vinden. Ik ben echt heel erg tevreden over deze twee producten en gebruik ze nu elke dag met veel plezier!
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 

2 thoughts on “Vogue Treasure: Shower Foam & Parfum Deo

  1. Lijkt mij heel fijn die showerfoam. Vroeger had ik ook die van Vogue van Reve exotique en die flacon spuitbus was paars van kleur maar rook heel lekker. Er waren meerdere varianten van en ook in deodorantroller en in stick verkrijgbaar en die waren in de zelfde geuren verkrijgbaar als die spuitbussen van Vogue. Als je boven was en iemand deed die deodorant op dan rook je het beneden al,.Ook voor tieners is er een lijn en er zijn ook giftsets van in meerdere geuren waarvan ik Cats had en een zoete kauwgumballengeur of die rook naar snoep. Je rook net naar een suikerspin of heel zoet. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge