Vinty Women

 
Onderlaatst moest ik weer denken aan een aantal filmpjes die Mascha van Beautygloss opnam. Hierin was ze erg enthousiast over een vintage winkeltje in Den Haag die designerkleding verkocht voor een stuk minder. Helaas is Den Haag voor mij niet om de hoek van de straat en dat zal voor meer mensen het geval zijn. Ik zocht op internet en kwam een webshop tegen waar je zelf merkkleding kunt (ver)kopen. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
De webshop waar ik het over heb heet VintyWomen. De doelstelling van VintyWomen is om de mooie kledingstukken uit jouw kast die jij niet of zelden meer draagt, een tweede leven te geven door ze te verkopen.
 
VintyWomen stelt hoge eisen aan de kleding die ze verkopen. Zo ben jij gegarandeerd van een goede kwaliteit van de kleding. Alle items die in de webshop verkocht worden voldoen aan het ‘zo goed als nieuw’ criterium. 

Zelf verkopen
 
Zelf kun je ook heel gemakkelijk jouw merkkleding verkopen. Wel moet je eerst even controleren of jouw kledingstuk voldoet aan de selectiecriteria. Zo zijn bepaalde goedkopere kledingmerken niet toegestaan. Als je hieraan voldoet kun je via de site een VintyWomen tas bestellen. Deze zenden ze dan gratis op. Hierin kun je je kledingstuk kosteloos verzenden. VintyWomen zorgt ervoor dat de producten gefotografeerd worden waardoor het er professioneel en aantrekkelijk uitziet. Zij bepalen een richtprijs voor jouw product. Als jouw product verkocht wordt ontvang jij een percentage van de verkoopprijs. Dit kan verschillen van 50 tot 90%. Ook zij zorgen voor de verdere afhandeling en de verpakking en verzending van jouw item.
 
Doordat er een aantal eisen zitten aan de kledingstukken die op VintyWomen verkocht worden, ben jij gegarandeerd van goede kwaliteit merkkleding, tegen een scherp prijsje.
 
 
Zelf vind ik het een erg leuk idee. Zo kunnen ook mensen die een minder groot budget hebben/niet zoveel willen uitgeven merkkleding kopen. Kende jij VintyWomen al?
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

One thought on “Vinty Women

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge