Verleninging winactie MAC & mededeling

Ongeveer twee weken geleden kwam de MAC winactie online. Er hebben al een aantal mensen meegedaan aan deze winactie, maar dit is nog maar een fractie van mijn bezoekers. Daarom heb ik besloten om de winactie te verlengen tot en met 20 december. Lees voor nadere informatie even verder.

Had jij nog niet meegedaan aan de winactie, maar wil je wel graag kans maken op een MAC product naar keuze? Lees dan even dit artikel terug om te kijken wat je moet doen.

Off-topic: Ik had de foto’s voor het echte artikel van vandaag op mijn laptop gezet en gelijk verwijderd van mijn camera. Helaas is er iets misgegaan waardoor de foto’s van mijn laptop zijn verdwenen. Helaas vandaag dus geen artikel. Excuses, als ik er wat aan had kunnen doen had ik het gedaan.
 
 
~Liefs Sandra

One thought on “Verleninging winactie MAC & mededeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge