URBAN DECAY NAKED ULTIMATE BASICS

Urban Decay staat bekend om de vele prachtige Naked palettes. Zelf had ik alleen Naked 3, die ik erg vaak gebruikte. Toen het Ultimate Basics palette uitkwam was ik gelijk verkocht. Hoe prachtig is de roségouden verpakking? Daarnaast zijn de matte kleuren die het palette bevat perfect om zowel een subtiele dagelijkse als een uitbundige avond look mee te maken. Benieuwd? Lees dan even verder.

De vormgeving van dit palette is anders dan ik gewend ben. Dit palette is vierkant en sluit met een magneet. In tegenstelling tot de  rechthoekige verpakkingen van de voorgaande palettes. Naked Smoky heeft ook al een magnetische sluiting, maar het Naked 3 palette dat ik heb heeft dat nog niet en het voelt allemaal toch wel gelijk een stuk steviger aan. Kijk die prachtige verpakking! De roségouden kleur in combinatie met de 3D letters zorgt ervoor dat je echt niet om dit palette heen kunt.

Het Ultimate Basics palette is een uitgebreide opvolger van de Naked Basics paletten. Die kocht ik echter nooit, omdat ik de variantie in kleuren te klein vond en er in die palette vrij weinig donkere kleuren zaten om contrast te creëren in een look. De laatste tijd gebruikte ik steeds vaker matte oogschaduw, maar ik kwam tot de conclusie dat ik vrij weinig matte oogschaduws heb. Dit palette is dus perfect! De bovenste rij in dit palette bevat roze tinten die van licht en huidkleurig overlopen naar lila en donkerpaars. De onderste rij bevat veel warme bruine- en donkere kleuren waar je een wat zwaardere look mee kunt maken.

Van links naar rechts: Blow, Nudie, Commando, Tempted, Instinct & Lethal

Van links naar rechts: Pre-game, Extra Bitter, Faith, Lockout, Magnet & Blackjack

Wat een prachtig palette is dit zeg! Nog voor ik hem daadwerkelijk gebruikt had was ik al fan en nu ik hem inmiddels een aantal keer gebruikt heb blijf ik hem erbij pakken. Het is een prachtig palette dat een mooie mix van lichte, donkere, warme en koele tinten bevat en erg goed gepigmenteerd is. Het is echt een pareltje en een echte must-have als je op zoek bent naar een palette vol (matte) basics waar je heel veel kanten mee op kunt. Dit palette is bij Ici Paris verkrijgbaar voor € 53,01.

Wat zijn jouw favoriete basics?

 

liefs

Follow

4 thoughts on “URBAN DECAY NAKED ULTIMATE BASICS

  1. Wat een beauty van een palette <3 Ik heb zelf ook een aantal Naked paletten, en blijf ze zo fijn en mooi vinden. Deze heb ik nog niet, maar staat wel hoog op mijn wishlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge