URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION ORIGINAL

Je oogschaduw kan nog zo mooi zijn, maar wanneer er geen goede basis onder zit zie je daar als snel weinig meer van. Zelf was ik lange tijd fan van de oogschaduwbasis van Catrice, maar aangezien velen fan zijn van de Primer Potion van Urban Decay was ik toch wel erg benieuwd of deze echt zoveel fijner zou zijn dan mijn budget topper. Benieuwd? Lees dan even verder.

De Urban Decay Primer Potion is verkrijgbaar in drie varianten. Een glanzende variant (Sin), een matte variant (Eden) en de ‘normale’ variant (Original) die ik zelf heb gekocht.

Het is een tube en bevat maar liefst 10 ml, wat echt heel veel is en waar je waarschijnlijk wel een aantal jaar mee zal doen. Het heeft een plastic dop met een diamanten patroon erop. Het jammere vind ik wel dat er een applicator aan de dop zit in plaats van een klein puntje waar je een klein beetje product uit kan knijpen. De applicator is erg fijn, daar niet van, maar de stopper die in deze verpakking zit is erg strak, waardoor je elke keer voor mijn gevoel heel veel lucht de tube in druk, wat niet echt bevorderlijk zal zijn voor je product.

De oogschaduwbasis zelf is zacht en romig van textuur. Wanneer je hem uitsmeert over je ooglid egaliseert hij licht door het huidskleurige product. Dan de grote vraag, zorgt het er inderdaad voor dat je oogschaduw langer blijft zitten? Daar kan ik volmondig ja op antwoorden. Wanneer ik ’s ochtends mijn oogschaduw aanbreng, zo zit het ’s avonds nog steeds. Mijn oogschaduw gaat niet creasen en blijft perfect op z’n plek zitten. En ik moet eerlijk toegeven dat deze oogschaduwbasis net een stukje beter is dan de budget variant van Catrice die toch wel ietsjes vetter is qua textuur en daardoor ook iets sneller gaat creasen. Ik ben fan!

Deze Primer Potion van Urban Decay is echt heel erg goed. Hij is met zijn € 21,50 wel aan de dure kant, maar je krijgt daar zoveel product voor terug, dat je er echt heel lang mee zult doen. Ik vind het de investering dan ook zeker waard en zal dit product de komende twee jaar waarschijnlijk dagelijks gebruiken.

Wat is jouw favoriete oogschaduwbasis?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge