UPDATE HARDLOPEN: Een Dipje….

Aviary Photo_130770186489898245

Het is weer tijd voor een hardloopupdate. Deze updates zijn toch wel een stok achter de deur dat ik echt ga hardlopen, want nu het allemaal hele dagen regent en ik ook nog school en mijn blog heb wil het er nog weleens bij inschieten en dat is zonde aangezien ik het echt heel graag doe. Vanaf nu heb ik een doel de Singelloop in Breda! Daar wil ik 4 oktober de route van 5 kilometer lopen. En dat wil ik echt heel graag halen. Hoe het hardlopen de afgelopen twee weken ging? Lees dan even verder.

1 (2)

Ik ging heel fanatiek hardlopen en had er echt weer zin in. Totdat ik buiten kwam. Het was echt veeel warmer dan gedacht en dan is het niet al te prettig om ’s middags hard te lopen. De zon stond in mijn gezicht en het ging voor geen meter. Ik heb maar liefst twee keer moeten lopen omdat ik het gewoon te warm kreeg en het niet meer trok…. Echt balen dus.

2 (2)

Die zaterdag probeerde ik het nog een keer. Dit keer liep ik weer de grote afstand naar mijn vriend toe. Ik vertrok weer met volle moed, maar had er geen rekening mee gehouden dat ik de hele dag staand had moeten werken. Het begin ging echt heel goed totdat mijn benen zeiden; Hoedoe zoek het zelf maar uit. Tussendoor dus nog 3 stops gehad, maar wel alles uitgelopen. Het lopen gaat altijd met pieken en dalen. Laten we hopen dat de dalen nu geweest zijn en de pieken kunnen beginnen! Ik moet en zal die 5 km 4 oktober aan een stuk door lopen met ook nog eens een leuke tijd.

3 (2)

Ik vertrok weer naar mijn vriend voor een rondje. Dit keer had ik gelukkig alweer een stop minder nodig. Toch ben ik nog niet zo ver als ik had gehoopt. Dit omdat de regelmaat in het lopen toch een beetje ontbreekt. Iets om aan te werken dus. Voor de rest ging het redelijk goed.

4 (2)

Tjaa, wat moet ik  hier over zeggen. Echt heel lekker ging het niet en ik kreeg mijn ademhaling niet zo goed onder controle…

5 (2)

Ik hoopte op een fenomenaal rondje, maar dat viel helaas toch ook wel een beetje tegen. Er stond veel wind en daar had ik last van, ik had moeite met slikken en kon mijn frustraties niet zo goed onderdrukken.

De afgelopen twee weken waren niet om trots op te zijn. Dit is grotendeels mijn eigen schuld omdat ik afgelopen tijd niet met regelmaat hardgelopen heb door school en dergelijke. Ik ga weer hard en fanatiek aan de slag om toch gewoon die 5 km te kunnen lopen 4 oktober. Dit betekent dat ik wekelijks zo’n 4x wil gaan hardlopen met minimaal één keer 5 km. Wish me luck!

Iemand nog goede tips? Ik heb ze echt heel hard nodig nu haha.

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge