TERUGBLIK DOELEN MAART + NIEUWE DOELEN APRIL

Alweer een maand geleden stelde ik mijn doelen op voor de maand maart. We zijn nu alweer vier weken verder, bizar hoe snel de weken voorbij vliegen. Tijd dus om terug te blikken op mijn doelen en te kijken of ik ze behaald heb ja of nee. Ook stel ik weer een aantal nieuwe doelen op voor de maand april. Benieuwd? Lees dan even verder.

Doelen maart

Minimaal twee keer in de week blijven sporten – Dit doel heb ik zeker gehaald. Elke week heb ik minimaal twee keer gesport en een aantal weken zelfs drie keer. Nu het wat langer licht blijft ’s avonds is het ook een stuk makkelijker om nog even een stukje te gaan hardlopen. Ik merk dat ik zoveel lekkerder in mijn vel zit nu ik weer regelmatig bezig ben met sporten.

Minimaal één keer 10 kilometer aan een stuk hardlopen – Bij dit doel had ik, toen ik hem opstelde begin maart, mijn bedenkingen. 10 kilometer is wel echt heel veel en ik had nog maar één keer de 9 kilometer aangetikt. Uiteindelijk was het toch niet zo onhaalbaar als ik in eerste instantie had gedacht, want het is me gewoon gelukt. Ook nog eens ruim onder het uur met nog geen 54 minuten. Ik ben zo trots!

Efficiënter werken en mijn tijd beter indelen – Ik had voor de maand maart in gedachten om de dingen die ik moet doen gelijk af te handelen wanneer ik thuis kom, zodat ik ’s avonds op de bank kan ploffen zonder dat ik mijn laptop ook nog op schoot heb staan om artikelen te schrijven. Dat is niet helemaal gelukt deze maand en hier ga ik volgende maand dan ook weer aan werken.

Mijn telefoon minder gebruiken – Mijn telefoon pakte ik er om de havenklap bij en ik begon me zelfs te irriteren aan mijn eigen telefoongebruik. Ik heb nu een app op mijn telefoon die mijn telefoongebruik bijhoudt en ik merk dat ik daardoor een stuk bewuster ben van hoe vaak ik mijn telefoon wel niet pak. Door de weeks probeer ik het totale gebruik te beperken tot een uurtje per dan en over het algemeen werkt dat wel.

Doelen april

De 10 kilometer binnen 55 minuten lopen tijdens de Vrijstad Vianen loop – Aanstaande zondag is het zover en ga ik voor het eerst de 10 kilometer tijdens een wedstrijd lopen. Eén keer eerder heb ik deze afstand gelopen. Dat deed ik toen in minder dan 54 minuten. Ik hoop aanstaande zondag toch wel binnen die tijd te blijven.

Minimaal drie artikelen vooruit schrijven – De laatste paar weken heb ik het best zwaar om elke dag een artikel online te krijgen en vaak zit ik ’s avonds of ’s ochtends vroeg nog het artikel van de volgende dag te schrijven. Wanneer ik wat meer klaar heb staan hoef ik ook niet persé elke avond achter mijn laptop te kruipen. Ook wel een keer fijn.

Minimaal 60 kilometer in totaal lopen – De afgelopen maanden heb ik elke maand rond de 50 kilometer per maand gelopen. Aankomende maand hoop ik de 60 kilometer in totaal te halen.

Minimaal 4 films kijken – Zelf heb ik soms wat moeite om tijd vrij te maken en gewoon even lekker niks te doen. Daarom wil ik mezelf verplichten minimaal 4 films te kijken en zo verplicht wat meer me-time vrij te maken haha.

Op één na is het deze maand echt goed gegaan met alle doelen die ik mezelf gesteld heb. Zelf had ik nooit verwacht de 10 kilometer te voltooien, maar je kunt blijkbaar toch meer dan je zelf denkt, als je er maar vol voor gaat.

Waar zou jij deze maand aan willen werken?

 

liefs

Follow

One thought on “TERUGBLIK DOELEN MAART + NIEUWE DOELEN APRIL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge