TERUGBLIK DOELEN FEBRUARI + DOELEN MAART

Alweer een maand geleden stelde ik mijn eerste doelen op voor 2017. We zijn nu bijna vier weken verder en het is tijd om terug te blikken op mijn doelen en te kijken of ik ze behaald heb ja of nee. Ook stel ik weer een aantal nieuwe doelen op voor de maand maart. Benieuwd? Lees dan even verder.

Doelen februari

2x in de week sporten – Dit is me gelukt. Ik ben zelfs elke week minimaal twee keer gaan sporten en één week zelfs drie keer. Het is dat het niet zulk lekker weer was, anders was ik waarschijnlijk nog vaker even een stuk buiten gaan hardlopen.

Minimaal vijf artikelen vooruitwerken – Dit is twee weken echt heel goed gegaan en ik ben er nu weer hard mee bezig. Afgelopen week was het me niet gelukt, wat erin resulteerde dat vorige week vrij weinig artikelen online zijn gekomen. Van het weekend ben ik hard aan de slag gegaan met het maken van foto’s zodat ik nu weer flink vooruit kan gaan werken.

Minimaal één keer 7 kilometer aan een stuk hardlopen – Dit is gelukt en hoe, ik liep maar liefst 9 kilometer aan een stuk! Hier ben ik stiekem echt heel trots op. Zondag komt een hardloopupdate online waar ik er meer over vertel.

Minimaal drie producten opmaken – Zoals ik al eerder heb verteld ben ik hard bezig met het opmaken van producten die ik in mijn kast heb staan. Mijn hele kast staat vol met producten die nog best wel vol zitten en ik heb met mezelf afgesproken dat ik pas nieuwe producten mag kopen wanneer ik die collectie weer een beetje uitgedund heb. Daar ben ik hard mee op weg en ik heb inmiddels maar liefst 6 producten opgemaakt. Ook hier komt nog een los artikel van online.

Sparen! Minder geld uitgeven – Tja, dit is niet al te best gegaan, maar goed helaas pindakaas. Alle andere doelen zijn zo goed gegaan, dat ik dit doel maar even vergeet haha.

Doelen voor maart

Minimaal één keer 10 kilometer aan een stuk hardlopen – nu de 9 kilometer, onder de perfecte omstandigheden, gelukt zijn moeten 10 kilometers toch ook wel lukken? Ik ga ervoor!

Minimaal twee keer in de week blijven sporten – Ik voel me zo goed nu ik elke weer twee keer hard sport. Dit wil ik blijven volhouden.

Efficiënter werken en mijn tijd beter indelen – Ik ben zo’n iemand die een enorme to-do lijst opstelt en vervolgens heel de avond series op Netflix zit te kijken. Nu is daar niks mee en het is heerlijk om dat een keer te doen, maar het is dan wel zo fijn dat je af hebt wat je af hoort te hebben. In de maand maart wil ik efficiënter werken, wat betekent dat ik mijn ’taken’ afwerk zonder dat ik daarbij afgeleid wordt door tv of andere dingen en dat ik daarna heerlijk onderuitgezakt op de bank kan ploffen.

Mijn telefoon minder gebruiken – Ja ik denk dat ik mezelf officieel telefoonverslaafd kan noemen. Om de haverklap pak ik mijn telefoon erbij om mijn site, Facebook- en Instagrampagina te verversen, terwijl ik 9 van de 10 keer weet dat er toch niets interessants voorbij komt. Ik begin mezelf zelfs te irriteren aan mezelf en hoe vaak ik mijn telefoon onbewust erbij pak. Ik heb nu een app gedownload die mijn telefoongebruik bij gaat houden. Ik ben echt heel benieuwd en hoop aan het eind van maand, mijn telefoon een stuk minder vaak tussendoor te pakken.

Dit zijn mijn doelen voor de maand maart. De doelen van de maand februari heb ik best wel succesvol afgerond, al zeg ik het zelf. Op een paar kleine missertjes na dan.

Wat zou jij voor jezelf als doel willen stellen voor de maand maart?

 

liefs

Follow

One thought on “TERUGBLIK DOELEN FEBRUARI + DOELEN MAART

  1. Wauw wat goed dat je producten opmaakt, ik ben het ook aan het proberen en heb dezelfde afspraak met mezelf gemaakt.
    Wauw wat goed van het hardlopen, you go girl!
    Succes met je nieuwe doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge