TERUGBLIK 2016 – OP NAAR 2017!

Het is heel cliché om te roepen, maar het jaar is weer voorbij gevlogen. Uiteraard blik ik nog even terug op afgelopen jaar, maar om heel eerlijk te zijn ben ik heel erg blij dat het jaar afgesloten kan worden. Het was een jaar vol hoogte-, maar ook zeker dieptepunten. Benieuwd naar mijn 2016? Lees dan even verder.

2016

♥ 2016 was het jaar waar ik heel veel leuke samenwerkingen heb gehad met diverse bedrijven, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik was wat serieuzer bezig met mijn blog en dat was ook zeker terug te zien aan mijn bezoekersaantallen.

♥Op mijn stagebedrijf werd het duidelijk dat ik eigenlijk min of meer al verzekerd ben van een baan als ik straks klaar ben met school en dat is toch wel een heel fijn gevoel.

♥Ook op school ging het dit jaar goed, ik plande beter, waardoor ik niet meer zoveel stress had voor mijn tentamens en alles in één keer haalde.

♥Met mijn ouders, vriend en broertje ging ik heerlijk een weekendje weg en ook in de zomervakantie gingen mijn vriend en ik gezellig nog een weekendje langs in Drenthe waar ze een huisje hadden gehuurd. Ook gingen we samen met vrienden op vakantie naar Kos waar we echt hebben genoten!

♥ Helaas waren er ook minder leuke dingen dit jaar. In april bleek dat mijn oom psychische problemen had en bleek dat zijn relatie niet meer in stand te houden was. In die tijd was hij veel bij ons in de buurt. Hij krabbelde beetje bij beetje op, maar werd constant onderuit gehaald, wat erin resulteerde dat hij uiteindelijk in augustus, op mijn verjaardag, gedag heeft gezegd tegen het leven na maandenlang vechten, waar hij helaas niet tegenop kon. Dit was voor ons hele gezin, inclusief oma, een enorme klap waar we het nog steeds moeilijk mee hebben, maar wel beetje bij beetje mee leren leven.

2017

♥ Door dit alles ben ik gaan beseffen hoe waardevol de tijd is die je nu hebt en ben ik veel bewuster gaan kijken naar de dingen waar ik gelukkig van wordt. 2017 wordt dan ook het jaar waar ik me nog meer ga focussen op het bloggen. Ik wil graag een nieuwe camera en lampen kopen en weer beginnen met het maken van outfitfoto’s.

♥ Sporten behoort ook zeker tot de dingen waar ik blij en gelukkig van word. 2017 is dan ook het jaar waar ik me voor diverse hardloopwedstrijden ga inschrijven en waar ik meer tijd vrij ga maken voor mezelf en om te sporten.

Ook wil ik meer tijd maken voor vrienden en hoop ik veel leuke nieuwe mensen te ontmoeten.

Dankjulliewel lieve lezers voor afgelopen jaar, voor alle lieve berichtjes die mij keer op keer blij maken en zelfs ontroerden. Jullie zijn de rede waarom ik het bloggen nog zo leuk vind en er zeker mee door blijf gaan. <3

Ik wens iedereen heel veel geluk en gezondheid toe in 2017!

Cheers!

 

liefs

Follow

One thought on “TERUGBLIK 2016 – OP NAAR 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge