TAG – ALS IK KON KIEZEN WAS IK EEN ….

Het is weer tijd voor een TAG. Dit keer koos ik de Als ik kon kiezen was ik een … Benieuwd wat ik zou kiezen als ik een dier, liedje, gerecht, film of monument was? Lees dan even verder.

Als ik een kleur was, dan was ik roze – tja ik ben echt een roze meisje en vrijwel alles vind ik leuker in het roze. Ik heb trouwens wel gewoon een blauwe auto hoor, een roze auto vind ik dan wel erg ver gaan haha.
Als ik een dier was, dan was ik een pandabeertje – Hoe schattig zien pandabeertjes eruit?! De hele dag eten, rollen, kruipen en spelen lijkt me ook wel wat.
Als ik een liedje was, dan was ik Despacito – Wat een heerlijk vrolijk sexy nummer is dat zeg!
Als ik een gerecht was, dan was ik pasta – Ik ben dol op pasta en ga ook niet voor niks naar Italië op vakantie.
Als ik een geur was, dan was ik Myjabi van Annayake – Loveee dit parfum.
Als ik een goede eigenschap was, dan was ik sociaal – Het is niet dat ik A-sociaal ben, maar wat lijkt het me heerlijk om ongeremd te zijn en om gemakkelijk op mensen af te durven stappen.D
Als ik een taal was, dan was ik Engels – Ik zou zo graag zonder na te denken vloeiend Engels kunnen prachten.
Als ik een beroep was, dan was ik fulltime blogger – Het bloggen is mijn absolute passie, wat zou het fantastisch zijn als ik hiermee mijn geld kan verdienen.
Als ik een bestaand bekend persoon zou zijn, dan was ik Chantal Janzen – Wat een onwijs knappe en leuke vrouw is dat zeg.
Als ik een fictief bekend persoon zou zijn, dan was ik Elsa van Frozen.
Als ik een land was, dan was ik Amerika – Dat echte Amerikaanse leven lijkt me wel wat. Al zou ik binnen no-time tonnetje rond zijn denk ik….
Als ik een vervoersmiddel was, dan was ik een vliegtuig – Overal ben je binnen no-time en je kan naar de meest prachtige eilanden toe reizen.
Als ik een film was, dan was ik Dirty Dancing – Wat een heerlijke zwijmelfilm is dat zeg en wees eerlijk, wie wil er nou niet een keer zo door de lucht zweven?
Als ik een monument was, dan was ik het vrijheidsbeeld – mooi uitzicht toch?
Als ik een seizoen was, dan was ik zomer – Ik word zo blij van de zomer!
Als ik een groente was, dan was ik een champignon – Jummy!
Als ik een kledingstuk was, dan was ik een jumpsuit – Het zit zo comfortabel als een pyjama, maar ziet er toch classy uit.
Als ik een gezelschapsspel was, dan was ik Monopoly – Ik ben dol op dat spel, maar niemand wil dat met mij spelen omdat vrijwel iedereen er een hekel aan heeft…
Als ik een drankje was, dan was ik Ice Tea – Altijd wanneer ik buiten de deur wat drink op een terras of iets dergelijks drink ik Ice Tea.
Als ik een camera was dan was ik een Canon 70D – Ik ben dol op mijn camera, maar wat zou het fijn zijn als ik alle opties optimaal zou kunnen benutten. Misschien toch maar een cursusje volgen…
Als ik een sieraad zou zijn, dan was ik een horloge – Ik heb echt altijd een horloge om, dat maakt je hele outfit echt compleet vind ik.
Als ik een schrijver zou zijn, dan was ik Lars Kepler – Wat een geweldige boeken schrijft deze man zeg!

Als jij een dier was, welk dier zou jij dan zijn?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge