Syoss Droogshampoo anti-grease

Vandaag een review over een product dat ik inmiddels al twee weken test namelijk de droogshampoo van Syoss. Hiervoor gebruikte ik altijd de droogshampoo van Batiste. Maar ik vond dit product een erg chemische lucht hebben en het liet een grote witte waas achter. Voordat ik nu allemaal reacties krijg met: Je moet het wel goed doorborstelen. Dat heb ik gedaan maar ik was gewoon niet tevreden met dit product. Toen kwamen er allemaal reclames op tv met de droogshampoo van Syoss en ik besloot de anti-grease versie te kopen.
Dit product ziet er echt luxe uit en het heeft een grote langwerpige flacon waardoor het makkelijk beet te houden is. Het heeft felgroene letters en accenten en dat valt behoorlijk op. De achterkant staat helemaal vol gedrukt met tekst. (echt een hele lap haha) Ook heeft het een plastic dop die er makkelijk af te halen is doordat het flexibel is. Maar nu naar het product.

Wat belooft de verpakking?
1 dag extra frisheid & anti-vet effect zonder het haar te wassen.
Wat is mijn ervaring met de droogshampoo van Syoss?
Ik ben er zelf echt tevreden over. Het heeft een mooie verpakking en ruikt niet heel erg chemisch. Wel een heel beetje maar dat zal blijven met droogshampoo. Er zit zelfs een soort van kapper geurtje aan. Het is echt moeilijk te beschrijven. Net als wat ik van de Batiste droogshampoo gewend ben heeft het een enorme spuitkracht. Door de spuitmond wordt het product over je haar verspreid en laat het amper een witte waas achter. Nog even met je handen erdoorheen en er is niets meer te zien. Je ziet gelijk dat je haar er een stuk frisser uitziet en het blijft de rest van de dag goed zitten. Ik ben dus erg tevreden over dit product en zal het zeker opnieuw kopen als deze op is.
Dit product is verkrijgbaar bij de drogisterij, bevat 200 ml en kost €5.99.~Liefs Sandra

One thought on “Syoss Droogshampoo anti-grease

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge