Swatches: Catrice kohl kajal

Gisteren was het erg lekker weer en ben ik met een groep vrienden naar Breda geweest om lekker te terrassen. Ik kwam langs het Kruidvat en wilde gauw nog even twee nieuwe oogpotloden kopen. Ik heb gekozen voor de kohl kajal oogpotloden van Catrice. Ik heb hier de zwarte (010 ultra black) al van en die bevalt me erg goed. Daarom heb ik deze keer 070 Take The Greyhood (eerste plaatje) &100 Name It As You Like (tweede plaatje) gekozen.

Voordat ik verder ga met dit artikel wil ik wel even vermelden dat mijn foto´s echt van belabberde kwaliteit zijn. Mijn goede camera is een paar weken geleden kapot gegaan en ik moet het nu even doen met mijn oude camera aangezien ik als ik een nieuwe koop gelijk een goede wil kopen en geen overhaaste beslissingen wil nemen. En aangezien ik ook maar een arme scholier ben heb ik niet zo 1,2,3 een paar honderd euro over voor een nieuwe camera. De kleuren van mijn camera komen wel helemaal goed overeen alleen scherpstellen is echt een ramp en de letters zijn niet leesbaar. Dus bij deze excuses voor de foto´s.

Dit zijn de swatches. De bruine kleur die je bij de eerste swatch ziet is van Name It As You Like. Dit is een mooi bruin kleurtje met een hele lichte paarse gloed eroverheen.

De swatch eronder is van Take The Greyhood. Dit is een hele donkergrijze kleur. Bijna tegen het zwart aan. Dit vind ik een erg mooie kleur om als eyeliner te gebruiken in plaats van zwart. Dit ziet er toch wat natuurlijker en zachter uit.

Over de kwaliteit van de potloden ben ik erg tevreden. Het zijn fijne zachte potloden om mee te werken. Je trekt er heel makkelijk een mooie lijn mee. Ook geeft het erg veel kleur af en blijft het de hele dag zitten. Ik ben dus erg tevreden over deze potloden en zou ze zeker opnieuw kopen. Het nadeel van deze oogpotloden zou kunnen zijn dat (door de zachte textuur) ze sneller opgaan dan een ‘normaal’ oogpotlood.

Deze producten zijn te koop bij het Kruidvat voor €1.99 per stuk.
~Liefs Sandra

2 thoughts on “Swatches: Catrice kohl kajal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge