Sterrenfonds samen met John Beerens

 
 
John Beerens is sinds kort samen met volkszanger Frans Bauer en criminaliteitsspecialist John van den Heuvel ambassadeur van het Sterrenfonds. John Beerens heeft samen met het Sterrenfonds een actie opgezet om meer kinderen te kunnen laten stralen. Deze actie is heel erg leuk voor jullie, maar vooral ook voor kinderen die een steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. Benieuwd wat het Sterrenfonds doet en wat voor leuke actie ik voor jullie heb? Lees dan even verder.

Nog altijd zijn er in Nederland veel kinderen, die niet voluit kind kunnen zijn. Dit omdat ze ernstig ziek zijn, hun ouders niet voor ze kunnen zorgen,  ze in financiële armoede leven of omdat hun ontwikkeling meer aandacht nodig heeft. Het Sterrenfonds steunt goede doelen en organisaties, die juist die kinderen een steuntje in de rug geven. Door tastbare wensen te adopteren en die zo snel mogelijk tot werkelijkheid te brengen.


John Beerens heeft om geld in te zamelen voor het Sterrenfonds een leuke actie opgezet. Leuk voor zowel het Sterrenfonds als voor de lezers.

Je kunt namelijk nu de ISO Professional Spectrum Pro Stijltang bestellen voor €99 in plaats van €130 euro. Daarnaast doneer je door deze stijltang te kopen ook nog eens €30 euro aan het Sterrenfonds. Dit is een hele goede actie en je steunt er ook nog eens het goede doel mee. Als je twijfelde of je zo’n tang wilde kopen zou ik het nu zeker doen. En als je het nog niet wist dan zou ik er zeker even goed naar kijken.

De stijltangen zijn er ook nog in veel verschillende printjes dus kijk vooral even in de Webshop van John Beerens. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om  te doneren aan het Sterrenfonds.


~Liefs Sandra

 

2 thoughts on “Sterrenfonds samen met John Beerens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge