Speciaal voor examenleerlingen

Voor mensen die net hun examens achter de rug hebben is het nu een spannende tijd. Geslaagd? Of toch gezakt? Iedereen hoopt natuurlijk op het eerste. Zelf moet ik nog een jaar voordat ik mijn examens achter de rug heb. Het kan voor mij niet snel genoeg gaan want heb het wel een beetje gehad op deze school. 6 jaar is net iets teveel van het goede haha.

Veel personen in mijn omgeving zitten nu in spanning, zouden ze wel of niet geslaagd zijn. De afdeling vmbo weet het inmiddels al. Havo en Vwo horen de uitslag morgen pas. Wel is er al bekend dat er onwijs veel mensen gezakt zijn. Van de afdeling vmbo schijnt 47% gezakt te zijn. Dit heb ik verkeerd begrepen want het is ongeveer 10 procent. Dit is echt een enorm aantal! Ik snap dat de examens een test moeten zijn, maar om elk jaar die regels aan te passen. Mijn vriend heeft zijn examens ook al gehad en hoort morgen de uitslag, voor hem is het niet zo spannend omdat het al bijna helemaal zeker is dat hij gaat slagen.

Maar veel mensen twijfelen nog erg en die mensen wil ik heel veel succes wensen morgen! En voor alle mensen die geslaagd zijn: GEFELICITEERD!


~Liefs Sandra

2 thoughts on “Speciaal voor examenleerlingen

  1. Heel erg bedankt, lief van je om zo'n apart artikel te schrijven!
    En het was een fout volgens mij geen 47% maar 10% van vmbo is gezakt.

    Liefs
    Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge