SPAM YOUR BLOG!

De laatste Spam Your Blog is alweer bijna twee maanden geleden. De hoogste tijd dus voor een nieuwe. Je kunt onder dit artikel een reactie achter laten met daarin je website/blog. Zelf vind ik het altijd leuk om er een verhaaltje bij te lezen waar je blog over gaat, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Het is leuk voor mijn lezers om nieuwe blogs te ontdekken en voor mezelf natuurlijk ook om mijn lezers te leren kennen en om zelf ook weer nieuwe blogs te kunnen volgen. Wel zou ik het leuk vinden dat je me volgt op Bloglovin, voor degene die dat nog niet doen. Zo blijf je, gratis, op de hoogte van alle nieuwe artikelen.

 
Geniet nog even van het weekend en vergeet niet om een reactie achter te laten!

 

 
~Liefs Sandra

4 thoughts on “SPAM YOUR BLOG!

  1. Hi sandra, wat een keuk idee zeg! Ik doe graag mee aan spam je blog. Vind je blog echt super leuk en ben net als jij helemaal weg van john beerens!

    ninasblogfashion.wordpress.com gaat over beauty, fashion, lifestyle en van alles en nog wat wat ik leuk vind. Ik volg je op bloglovin en zou het super leuk vinden als je me terug volgt!

    Xoxox eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge