Sleek Showstoppers palette

Een tijdje geleden schreef ik een artikel waarin ik vertelde dat ik voor het behalen van mijn vwo diploma van mijn vriend wat uit mocht zoeken. Ik koos voor twee Sleek palettes waarvan er van een al een artikel online staat. Het Sleek Showstoppers palette is vandaag aan de beurt. Een beetje laat, maar ik heb hem een paar dagen geleden pas voor het eerst gebruikt omdat ik het zo druk had. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

De kleuren zijn echt prachtig, helaas komt dit op de foto niet zo goed over. Er zitten zowel matte als glanzende kleuren in. Dit vind ik zelf erg leuk aangezien ik graag matte en glanzende oogschaduws combineer.  Het zijn allemaal redelijk basic kleuren. Op de knalroze en blauwe na dan, maar alsnog perfecte kleuren om dagelijks te dragen.
De swatches

Van links naar rechts: Paraguaya, Sunset, Me Myself & Eye, Bad Girl, Noir,Ultramattes V2

Zoals je op de foto hierboven kunt zien hebben de kleuren een hele mooie shimmer. Het zijn mooie kleurtjes om toch een klein beetje kleur te geven aan bijvoorbeeld een ooglook met neutrale kleuren.

 Van links naar rechts: Oh So Special, Bohemian, Storm, Sparkle, Au Natural, Graphite.


De tweede rij bevat vooral matte kleuren. De paarse kleur zit er een beetje tussenin. Het is een matte paarse kleur met een paar glitters er doorheen. De kleuren die ernaast zitten hebben zoals je kunt zien een mooie glanzende finish.  
Zelf ben ik heel erg blij met dit palette. Ik heb hem voor €9.50 besteld bij Enchantra. Wat is jouw favoriete Sleek palette?~Liefs Sandra

One thought on “Sleek Showstoppers palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge