Sleek palette: Vintage Romance

Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt gek op de palettes van Sleek. Inmiddels had ik er al 6 in mijn bezit en ik was eigenlijk niet meer van plan om er nog bij te kopen. Totdat ik een bestelling plaatste bij Misslipgloss waarbij ik geen verzendkosten meer hoefde te betalen als ik er nog iets bij nam. Ik kon mezelf niet meer inhouden en voordat ik het wist had ik een nieuw palette van Sleek besteld. Benieuwd naar de swatches? Lees dan zeker even verder.

 
De laatste tijd gebruik ik steeds vaker roze/paarsachtige kleuren. Deze komen ook uit mijn palettes van Sleek, maar dit waren een paar kleurtjes. Ik had zelf nog niet zoveel paarse kleuren in mijn bezit en dit is dan een goede aanvulling.

De palettes van Sleek stellen me nooit teleur. De palettes bevatten altijd goed gepigmenteerde en stuk voor stuk prachtige kleuren. Mijn hart maakte dan ook een klein sprongetje toen ik deze kleuren swatchte.

 

Dit zijn de kleuren die in dit palette zitten. Zijn ze niet prachtig? Vooral de bruintinten op de eerste rij en de paarse kleuren op de onderste rij zijn mijn favoriet. Dit palette is zeker een aanvulling op mijn stash, want zulke kleuren had ik nog niet.

V.l.n.r. Pretty in Paris, Meet in Madrid, Court in Cannes, Lust in LA, Romance in Rome & Propose in Prague.

De kleuren vind ik echt prachtig. Ze zijn allemaal goed gepigmenteerd en brengen gemakkelijk aan. Vooral de bruine kleuren zijn mijn favoriet. Daar kan je zo’n mooie naturelle look mee maken.

Ook in de zon glimmen ze prachtig. Na alleen al deze swatches was ik gek op dit palette.
 
V.l.n.r. A Vow in Venice, Marry in Monte Carlo, Honeymoon in Hollywood, Bliss in Barcelona, Forever in Florence & Love in London. 
Deze kleuren zijn wat feller en kleuren waar je wel van moet houden. Persoonlijk vind ik het prachtig, mits je het goed combineert.  In combinatie met bruin staan bijna alle kleuren goed. Alleen een look met paars kan ook erg mooi zijn, maar dan moet je wel oppassen dat het niet te paars wordt. Binnenkort zullen er een aantal looks met dit palette online komen. 
 
Nog even alle kleurtjes op een rijtje. Ik ben er echt gek op! Je kunt met dit palette zoveel kanten op en dat is wat ik er ook zo fijn aan vind.
 
 
Sinds ik de foto’s van dit palette gemaakt heb, heb ik hem met veel plezier elke dag gebruikt. Ik ben echt fan! Dit palette is verkrijgbaar bij Misslipgloss voor €9,95.
 
 
 
~Liefs Sandra
 

One thought on “Sleek palette: Vintage Romance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge