SHOPLOG PRIMARK 2017

Onlangs was ik voor het eerst in de Primark in Amsterdam. Een enorme vestiging met maar liefst 5 verdiepingen. Uiteraard ging ik daar niet met lege handen weg. Dit keer kocht ik vooral veel sportkleding en was ik binnen een half uur weer buiten. Iets wat voor mij een hele prestatie is. Benieuwd? Lees dan even verder.

Al heel lang roepen mijn moeder en ik dat we graag een kruik willen. Hoe fijn is het om tegen en kruik aan te kunnen kruipen wanneer je buikpijn hebt of het koud hebt? Bij de Primark kwam ik ze toevallig tegen. Het enige was wel dat ze alleen in diverse dierenuitvoeringen verkrijgbaar waren. Mijn moeder kon dan ook niet meer bijkomen toen ik beide kruiken uit mijn tas toverde. Deze kruiken kosten € 7,00 per stuk.

Ik heb al best veel sportkleding maar iets wat miste in mijn kast waren sportshirts met lange mouwen. Ik heb hemdjes en een trui, maar iets daartussen had ik nog niet. Deze felgekleurde sportshirts kostte € 9,00 per stuk.

Toevallig kwam ik deze haarelastiekjes tegen. Mijn haar is best wel zwaar en normale elastiekjes zakken al snel af. Zelf had ik nog nooit zulk soort elastiekjes gebruikt en ik was dan ook erg benieuwd of deze fijner zijn dan ‘normale’ elastiekjes. 12 stuks kosten € 2,50.

Sportsokken waar je grote tenen doorheen komen? Die zijn aan vervanging toe. Laat ik nu net alleen maar zulke sokken in mijn kast hebben liggen. Hoog tijd dus voor een paar nieuwe sokken. Ik kocht een setje van 5 paar sokken voor een paar euro.

Als laatste kocht ik deze sportbh met een Mickey Mouse opdruk. Dit is toch wel mijn favoriete aankoop en tegelijkertijd ook een klein beetje een miskoop. De sportbh zelf vind ik echt heel gaaf en het heeft een beetje een old school uitstraling. Het enige waar ik van baal is dat hij iets wat te groot is. Ik had een maatje kleiner gepast en die zat best wel strak dus ik pakte, zonder te passen, een maatje groter, die misschien toch net iets te groot is. Misschien mijn schoonmoeder even lief aankijken of ze hem wat smaller wil maken. Hier hoorde eigenlijk nog een bijpassende sportlegging bij, maar die kon ik helaas niet vinden. De exacte prijs weet ik niet meer, maar ik geloof dat het rond de € 12,00 was.

Met alle aankoopjes ben ik erg blij. Stuk voor stuk zijn het items die ik goed kon gebruiken. Ik merk wel dat ik nu een stuk meer nadenk wanneer ik iets zie wat ik in eerste instantie leuk vind. Vaak kocht ik het omdat het zo goedkoop was, maar tegenwoordig kijk ik eerst of het een fijne stof is en of ik het daadwerkelijk ga dragen/gebruiken en ik moet zeggen dat dat echt veel scheelt.

Wat is jouw favoriete aankoop van afgelopen periode?

 

liefs

Follow

One thought on “SHOPLOG PRIMARK 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge