SHOPLOG: ETOS, ACTION & KRUIDVAT

shoplog-2

Al een tijdje heb ik geen beautyproducten meer gekocht, omdat ik druk bezig was met school. Nu mijn tentamens voorbij zijn vond ik dat ik wel wat nieuwe spulletjes verdiend had. Altijd een goed excuus voor toch haha? Benieuwd naar mijn aankopen? Lees dan even verder.

shoplog-nivea-pure-natural

Als eerste liep ik bij de Action tegen deze dagcrème van Nivea aan. Ik gebruik al een hele tijd dezelfde dagcrème die onuitputtelijk lijkt te zijn. Wat betreft hygiëne was het toch wel tijd voor een nieuwe dagcrème. Deze kocht ik voor ongeveer € 5,40 bij de Action.

shoplog-lippenbalsem

Nu het weer wat kouder wordt buiten verslind ik lippenbalsems. Bij de Action kocht ik deze lippenbalsem van Nivea voor € 1,49. Hoe fleurig ziet hij eruit met deze roze huls?!

shoplog-toetsenbord

Ik was op zoek naar een nieuwe IPad hoes aangezien de mijne toch wel aan vervanging toe is. Een hoes vond ik niet, maar vond wel dit draadloze toetsenbordje die je met Bluetooth kan verbinden met je IPad. Heel handig aangezien ik niet altijd zin heb om mijn laptop overal naartoe te slepen om bijvoorbeeld een artikel te schrijven. € 13,95.

shoplog-parfum

De parfums van Beyoncé vind ik altijd erg lekker. Ook om af te wisselen met de wat duurdere luchtjes die ik heb. Een van mijn favorieten, Heat, was bijna op en daar baalde ik wel een beetje van. Totdat ik in de folder van de Etos keek en zag dat de 100 ml daar in de aanbieding was voor maar € 15,00. Ik spurtte gelijk naar de winkel en kon hem gelukkig nog bemachtigen.

shoplog-lipgloss

Essence heeft al eerder Liquid Lipsticks gehad in hun assortiment en daar was ik erg tevreden over. Toen ik zag dat ze nu met matte lipgloss waren gekomen was ik toch wel erg benieuwd. Ik nam twee kleurtjes mee om uit te proberen. Deze Longlasting Lipglosses kosten € 2,39 per stuk.

shoplog-lipstick

Ook in de lipsticklijn zijn een paar prachtige nieuwe lipsticks bijgekomen. Ik kocht de twee tinten die ik het mooiste vond: 02 Perfect Match & 03 Wow Effect. Deze lipsticks kosten € 2,39 per stuk.

Dit was alweer alles wat ik heb gekocht. Zelf ben ik het blijste met het toetsenbordje en het parfum. Uiteraard komt van alles uit dit artikel binnenkort een review online.

Waarvan zou jij als eerste een review van willen zien?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “SHOPLOG: ETOS, ACTION & KRUIDVAT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge