Schoenentik

Ik ben al een tijdje opzoek naar de perfecte laarzen. Het probleem is dat ik altijd al in mijn hoofd heb zitten wat ik wil hebben en wat ik zoek. Ik zoek dus al 2 jaar naar een paar ‘standaard’ bruine leren laarzen zonder poespas en rare stikseltjes. En dat is nog best een lastige opgave. Ik geef het toe, ik ben gewoon een zeikerd als het gaat om schoenen. Maar desondanks kan ik elk jaar wel weer een aantal paar schoenen aan mijn collectie toevoegen. Dus zo moeilijk hoeft het niet te zijn, het makkelijkste is dat ik opeens tegen de perfecte schoen aanloop zonder dat ik er naar opzoek was. Meestal ben ik dan opslag verliefd en kan aan niks anders denken dan die schoenen totdat ik ze in mijn kast naast alle andere schoenen heb staan. Ja ik weet het, ik heb een schoenentik.

Vriendinnen en zelfs mijn vriend verklaren me voor gek als ik zeg dat het wel meevalt met het aantal schoenen dat ik heb. Verwacht nu niet dat ik honderden paar schoenen heb, maar ik heb er wel meer dan gemiddeld. De kast beneden werd te klein en daarom verhuisde ik mijn collectie maar naar zolder waar ik ook mijn kamer heb. En toen ik voor de grap een keer riep dat tegen mijn ouders dat het eigenlijk wel tijd was voor een schoenenkast verwachtte ik niet dat er een paar uur later een schoenenkast stond. Ik ben er nog steeds erg blij mee en vind het geweldig om de trap op te lopen en bij aankomst op zolder gelijk tegen mijn collectie met schoenen aan te kijken.

Sinds kleinst af aan had ik al wat met schoenen en als baby die nog niet kan lopen had ik ook al tig paar schoenen. Mijn moeder vond het gewoon leuk om mij mooi aan te kleden en daar horen ook schoenen bij. Maar als snel werd ik een eigenwijze kleuter die haar eigen schoenen zelf wel uit kon zoeken, want ik had al snel een sterke mening over wat ik mooi vond qua schoenen. Dit altijd zo gebleven en eigenlijk alleen maar erger geworden.

Maar ik dwaal af, ik ben dus nog steeds op zoek naar de perfecte bruine laarzen. Die van Shabbies vind ik zelf erg leuk, maar helemaal verliefd tot over mijn oren ben ik nog niet haha. Maar ik zie schoenen ook liever in het echt dan dat ik ze op een plaatje uit moet zoeken. Dus binnenkort ga ik maar even naar de stad om de perfecte laarzen te zoeken. Hebben jullie nog tips?

Hebben jullie ook een tik? Net zoals ik bij schoenen heb?


~Liefs Sandra

2 thoughts on “Schoenentik

  1. Hoi Sandra,
    Zeker herkenbaar. Ik heb ook echt een schoenentik. Ik kan ook heel lang zoeken naar de perfecte schoen. Als je hem dan eindelijk vind is het een feestje.
    Heb je misschien een foto van jouw schoenen kast? Ik ben nog op zoek naar een mooie oplossing voor mijn schoenen.
    Ga zo door!
    Groetjes, Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge