Rituals Fortune Oil: Sweet Orange & Cedar Wood

Ondanks dat ik de producten van Rituals zelf niet zo vaak aanschaf, ben ik toch echt groot fan van dit merk. Ze hebben allemaal heerlijke producten die heerlijk luxe aanvoelen. Dit keer een review van een olie voor onder de douche. Dit product was nieuw voor mij en ik wilde het dan ook graag testen. Benieuwd? Lees dan even verder.


De ingrediënten

 
Het gebruik
Op de verpakking stond dat hij bij gebruik gaat schuimen. Ik ging ervanuit dat het zo’n foam douchegel was met een speciaal pompje dat voor schuim zorgt zodra je het eruit pompt. Ik was dan ook erg verbaasd toen er een hele vloeibare olie uit kwam in plaats van schuim. De olie zelf schuimt wel een beetje, maar een stuk minder dan ik had verwacht.

Na het product nog eens goed bekeken te hebben kwam ik erachter dat het geen douchegel is, maar dat het eenzelfde soort concept is als de bekende bodylotion onder de douche. Je wast je dus eerst met je eigen douchegel en smeert je vervolgens in met deze olie die ervoor zou moeten zorgen dat je huid zijdezacht aanvoelt.

 
Dit product is erg vloeibaar waardoor je goed moet opletten dat alles niet gelijk van je hand loopt (wat op de foto wel gebeurde). Dit is wel een minpuntje aangezien het in de douche ook altijd wat vochtiger is en met natte handen moet je snel smeren voordat alles door het doucheputje is verdwenen.
 
Tijdens het aanbrengen merk je al gelijk dat het een heerlijk product voor je huid is. Je huid wordt er erg zacht en glad van, zonder dat je het gevoel hebt dat je je ingesmeerd hebt met olijfolie. Ik was bang dat het product verdween zodra je het van je afspoelde, maar dat is zeker niet het geval. Dit product zorgt voor een heerlijke zachte en gevoede huid zonder dat het een vet laagje achterlaat.
 
De geur is niet helemaal mijn ding, maar dat is een kwestie van smaak. Gelukkig is dit product in nog drie verschillende geuren verkrijgbaar, dus er is voor ieder wat wils.
 
Ik ben zeker te spreken over dit product. Het enige jammere is dat het zo vloeibaar is waardoor je voor mijn gevoel veel product nodig hebt om je goed in te smeren. Daarom gebruik ik dit product ook niet voor mijn gehele lichaam, maar voor bepaalde delen. Hierdoor doe ik hopelijk nog een tijdje met dit heerlijke product.
Deze olie bevat 200 ml en is verkrijgbaar bij Rituals en in de online shop voor €8,50. Helemaal budget is dit product niet, maar als je op zoek bent naar een product om jezelf eens te verwennen, dan is dit zeker een aanrader!
 
Gebruik jij producten van Rituals? Zo ja, wat is jouw favoriet?
 
 
~Liefs Sandra

2 thoughts on “Rituals Fortune Oil: Sweet Orange & Cedar Wood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge