REVIEW ACTION HYDROGEL LIP MASK

Wanneer ik in de Action loop kom ik regelmatig van die producten tegen die er zo leuk uitzien dat ik ze niet kan laten liggen. Zo ook met dit lipmasker dat ik voor nog geen euro kocht. Benieuwd wat dit masker voor mij lippen heeft gedaan? Lees dan even verder.

Na gebruik van dit masker zou je gehydrateerde, zachte en volle lippen moeten hebben. Voordat je het masker aanbrengt moet je allereerst je lippen goed reinigen. Daarna plaats je het masker op je lippen en laat je deze 15 tot 20 minuutjes zitten, waarna je het masker verwijdert en het serum inmasseert. Pluspunten trouwens voor de verpakking, hoe leuk ziet dit masker eruit?!

Wanneer je de verpakking opent zit in een plastic hoesje het lipmasker met daaroverheen een plastic laagje, welke je eerst moet verwijderen voordat je het aanbrengt. Het plastic hoesje waar het masker in zit is doordrenkt met vloeistof, maar de substantie van het masker is zo gelly en plastic-achtig dat ik me afvraag of er uiteindelijk überhaupt wel wat van de vloeistof op het masker en dus ook op je lippen zit.

Het masker zelf is huge en bedekt naast je lippen ook je bovenlip en gehele kin. Ik bracht het masker aan en liet het een half uurtje zitten. Daarna haalde ik het masker eraf. Inmasseren van het serum was niet nodig, wat het masker liet geen vloeistof achter.

Helaas moet ik toegeven dat ik van het masker vrij weinig resultaat zie. Het ziet er allemaal heel leuk uit, maar het gelly masker neemt geen serum op, waardoor het uiteindelijk maar minimaal op je lippen aangebracht wordt.

Zelf had ik nog nooit een gelly masker gebruikt en al helemaal geen lipmasker. Voor die € 0,59 is het zeker leuk om eens geprobeerd te hebben en het ziet er ook echt grappig uit. Voor het resultaat en de werking hoef je het niet te doen, maar eerlijk is eerlijk wat kun je verwachten voor een paar cent? 

Heb jij al eens een lipmasker geprobeerd? Welke was het en wat vond jij ervan?

 

liefs

Follow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge