PLOG ZATERDAG 1 OKTOBER

collage

Afgelopen zaterdag was een hele drukke dag waarbij ik heel de dag hard in de weer ben geweest. Ik heb gewerkt, racete naar Breda om mijn inschrijving voor de Singelloop te regelen winkelde nog wat, deed boodschappen, ging voor mijn moeder nog even langs de Action, liet de hond uit en plofte daarna uitgeput op de bank. Benieuwd? Lees dan even verder.

plog-1

Ik was bij mijn vriend thuis in slaap gevallen en moest de dag erna daardoor extra vroeg opstaan om op tijd op mijn werk te zijn. Dat deed wel even zeer haha.

Vrienden van ons stuurde een foto van hun net nieuwe auto. Ze hadden hem in een parkeergarage in Gorinchem gezet tussen 7 en 9 ’s avonds en waarschijnlijk is daar een race gehouden, want hun auto is echt enorm beschadigd. Natuurlijk zo achtergelaten zonder briefje, hoe kun je zoiets doen?

plog-2

Toen ik thuis kwam had mijn moeder een heerlijke lunch voor me gemaakt. Veel verschillende groente met een eitje op een boterham.

Daarna heel gauw douchen en naar de bus toe geracet omdat ik geen zin had om met de auto te gaan en niet wist of grotendeels al was afgesloten i.v.m. de Singelloop.

plog-3

Ik was een heel gelukkig mens. Ik kon me nog inschrijven voor de Singelloop en heb de hele dag als een klein kind staan springen. Ik schreef me in voor de 5 km net als vorig jaar.  Danzij Rachel haar lieve comment! Ze pepte me helemaal op na mijn Afsluitdijk-open teleurstelling. Aangezien ik de afgelopen maand bijna niet had getraind koos ik voor de 5 km.

Mijn vriend stuurde een foto van zijn boot die nog in de water lag. De laatste van dit jaar want hij heeft hem inmiddels uit het water gehaald om hem in de staling te zetten.

plog-4

Na het inschrijven ging ik uiteraard nog even de stad in. Ik stuurde een foto naar mijn moeder van deze lipstick, omdat ik al een van de nieuwe collectie had gekocht, maar niet meer wist welke en ik geen dubbele wilde kopen haha. Mijn moeder was zo lief om even te kijken welk nummer ik al had.

Hoe mooi is deze bh? H&M heeft echt steeds mooiere lingerie!

plog-5

Ik had mijn auto bij de bus neergezet op de parkeerplaats en kreeg deze foto doorgestuurd van iemand die hem ernaast had gezet hahaha.

Eenmaal terug uit Breda stelde ik voor aan mijn vriend om alvast boodschappen te doen. Sinds kort hebben we deze Bami Ketjap ontdekt. Echt onwijs lekker!

plog-6

Toen ik daar terug van was reed ik samen met mijn vriend nog even naar het dorp om nog wat andere inkopen te doen. Mijn moeder wilde graag een theedoos aangezien ik niet kon kiezen toen ik nieuwe thee kocht en dus maar drie doosjes meenam haha.

Ik kocht bij de Etos een oude favoriet. Dit parfum was bij mij bijna op en bij de Etos was hij nu enorm in de aanbieding. Voor dit parfum van 100 ml betaalde ik namelijk maar € 15,-

plog-7

Ik liet de hond nog even uit terwijl mijn vriend alvast aan het eten begon. Ik ben echt dol op champignons en hij stuurde deze foto. Yara daarentegen is dol op kuilen graven en je maakt haar niet blijer dan even met haar naar het strand te lopen.

plog-8

Mijn schoonzusje is bezig met haar kappersopleiding en kreeg een nieuw schoolboek binnen vol met mooie creaties voor lang haar. Uiteraard zat ik even model om er een aantal uit te proberen!

De rest van de avond hebben we heerlijk op de bank wat tv gekeken en ben ik vroeg mijn bed in gedoken om een beetje fit te zijn voor de wedstrijd de volgende dag. Hierover komt nog een los artikel!

Heb jij nog iets leuks gedaan afgelopen week? Of heb je voor deze week nog leuke plannen? Mijn week staat helaas in het teken van leren en mijn project voor school….

 

liefs

Follow

5 thoughts on “PLOG ZATERDAG 1 OKTOBER

  1. Wat heeft je zus jou haar prachtig gedaan zeg 🙂 Ook geef ik je echt gelijk dat de lingerie steeds mooier wordt bij de H&M. Ik heb zelf ook een paar al daar gekocht, en ze zitten echt fijn ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge