PLOG WEEKENDJE WEG WESTERBORK

collage 2 weekendje weg

Afgelopen weekend reisden mijn vriend en ik af naar Westerbork, waar mijn ouders op vakantie waren. Ze zaten in vakantiepark Timmerholt. We zijn daar een weekendje gebleven en zijn twee keer weggeweest. Daarnaast heb ik op het park ook nog een aantal keer hardgelopen. Benieuwd naar mijn weekend? Lees dan even verder.

Vrijdag

weekendje weg 1

Na een reis van ongeveer twee uur kwamen we aan in Drenthe. Een heerlijk gezellig huisje met een steigertje aan het water waar mijn broertje de hele vakantie heeft gevist.

weekendje weg 2

We werden weer verwend met een heerlijk stukje taart!

weekendje weg 3

Westerbork is ook bekend van het kamp Westerbork. Hoewel er behalve de woning van de kampcommandant niets meer origineel is, is het wel heel heftig om te zien en om de verhalen van de gids te horen.

Zaterdag

Weekendje weg 4

Zaterdagochtend was het niet zo heel lekker weer, maar er was best goed weer voorspelt en we besloten naar Giethoorn te gaan. Dat is een dorpje met allemaal kleine grachtjes. Dat was een uurtje van het vakantiepark vandaan en mijn vriend was daar nog nooit geweest dus gingen we daar even kijken. We huurden een bootje en hebben ons kapot gelachen om alle mensen die die bootjes als botsauto’s gebruikten.

weekendje weg 5

Eenmaal bij het huisje aangekomen trok ik mijn sportschoenen aan om een stuk te gaan hardlopen. De natuur naar is zo mooi dat ik drie rondjes om het park heb gelopen. Heerlijk zo’n andere omgeving.

’s Avonds hebben we gezellig met z’n allen gekaart met wat lekkers te eten en drinken erbij.

Zondag

weekendje weg 6

Zondag was het weer echt om te huilen. Het regende heel hard en ik kroop met een boek op de bank. Wat een spannend boek is dit zeg, zeker een aanrader!

Maandag

weekendje weg 7

Maandag was het alweer tijd om de spullen in te pakken en om naar huis toe te gaan. Eerst nog even voor de allerlaatste keer genieten van de prachtige natuur met een puzzelboekje erbij. Dat was echt lang geleden en ik ben weer helemaal verslaafd geraakt aan Sudoku’s hahah.

weekendje weg 8

Helaas weer tijd om naar huis toe te gaan. Het weer richting huis werd er ook niet echt beter op…..

Dit was mijn weekend alweer. Ik heb echt genoten van de mooie omgeving en het weer even weg zijn van huis. Kamp Westerbork was erg indrukwekkend om te zien, maar kan je niet overslaan als je zo dichtbij bent. Vakantiepark Timmerholt is zeker een aanrader om naartoe te gaan, prachtig park!

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

6 thoughts on “PLOG WEEKENDJE WEG WESTERBORK

  1. Wat heerlijk om er even een paar daagjes tussen uit te gaan in eigen land. Gelukkig heb je er lekker van genoten, ondanks dat het weer niet altijd even zonnig was. Giethoorn lijkt mij ook heel leuk om ooit nog eens te bezoeken, ben er nog nooit geweest!, maar het ziet er schattig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge