PLOG: VALENTIJNSDAG, PR HARDLOPEN, WINKELEN IN AMSTERDAM EN UITETEN

Afgelopen week was een drukke, maar wel hele leuke week. Het was Valentijnsdag waarbij mijn vriend me enorm verwende, ik sportte twee keer, waarbij ik mijn persoonlijk record met hardlopen enorm verbeterde en ging winkelen in Amsterdam. Ook at ik wederom twee keer buiten de deur, oepss… Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

Het was weer tijd om te krabben. Dat is het enige wat ik niet zal missen als het weer wat warmer wordt. Vervolgens stond ik alweer in de file nog voor ik het dorp uit was. Begint weer lekker deze week haha.

Dinsdag

Dinsdag was het Valentijnsdag en verraste mijn vriend me met een kaart en een bos bloemen en of dat nog niet genoeg was mag ik ook nog een ringlamp van hem uitzoeken, dus als iemand nog goede tips heeft?

Woensdag

File file en nog meer file. Voor mijn gevoel is het zoveel erger dan voorgaand jaar. ’s Avonds werkte ik nog wat aan mijn afstudeeropdracht met een schuin oog naar de televisie die ik aan had staan.

Donderdag

Woensdag ging ik na het werken gelijk door aan mijn afstudeeropdracht. Daarvoor at ik eerst nog even gauw een pizza Cheese Union. Jummy!

Vrijdag

Vrijdag is mijn vrije dag in de week waar ik aan de afstudeeropdracht moet werken. Ik was erg productief bezig. Ik stuurde een foto van deze spaaractie die bij de Albert Heijn bezig is naar mijn vriend. Daarnaast had ik een flesje dat ik met geen mogelijkheid open kreeg. Altijd handig als je dorst hebt haha.

Ondertussen gebruikte ik ook weer eens een neusstrip. Deze van de Action had ik nog liggen, maar ik vind die van Doberyl denk ik toch fijner.

Ook keek ik Opsporing Verzocht terug. Een programma wat ik echt heel leuk vind, maar waar ik een enorme bange schijterd van wordt…

Zaterdag

 

Zaterdagochtend was het al vroeg dag. Mijn vriend zijn telefoon was kapot en hij had een afspraak om 10 uur bij de Applestore. Bizar hoe mooi dat gebouw is met een prachtige glazen trap.

We moesten twee uur wachten op de reparatie en ondertussen gingen we de stad in, waar ik een aantal leuke spulletjes kocht.

Ik had nog een lunchbon en had gereserveerd bij een restaurantje in de buurt. In ieder geval dat dacht ik. Het bleek toch nog meer dan 30 minuten lopen te zijn en we kwamen uiteindelijk uit bij een restaurant tegenover Artis. Best een stukje lopen dus haha. Ik at daar wel een heerlijk broodje Carpaccio. ’s Avonds ging ik wederom uit eten met de familie van mijn vriend nog voor zijn opa’s verjaardag. Helaas was het menu beperkt waardoor het niet helemaal mijn smaak was.

Zondag

Zondag sliep ik eerst heerlijk uit. Daarna trok ik mijn sportkleding aan om eindelijk weer eens een stuk buiten te gaan hardlopen. Dat ging echt onwijs goed en ik verbeterde mijn PR enorm, maar hierover later meer.

Eenmaal terug kon ik wel wat eten gebruiken en at ik een boterham met kipfilet en een tosti met ham, kaas, wat ui en champignons. Echt een aanrader! ’s Avonds was ik wel helemaal gesloopt en dook ik vroeg mijn bed in.

Aankomende week is wederom een drukke week. Ik heb een cursus die ik voor mij werk moet leren en de toets moet halen, die enorm lastig is. Daarnaast moet ik nog werken aan mijn afstuderen en wat vooruitwerken voor mijn blog. Vrijdag en zaterdag ga ik carnavallen en zondag een beetje uitbrakken denk ik haha.

Heb jij nog plannen voor komende week? Ga jij nog carnavallen?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “PLOG: VALENTIJNSDAG, PR HARDLOPEN, WINKELEN IN AMSTERDAM EN UITETEN

  1. oeh cheese union pizza en broodje carpaccio.. hoe nice?! haha krijg gelijk extra trek! en wat ben je verrast, ik heb een ringlamp en softboxen, maar ik had liever een grotere ringlamp gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge