PLOG: Parijs Dag 4

Maandag was de allerlaatste dag in Parijs en ook de dag van vertrek. We waren allebei alweer vroeg wakker, pakten onze koffer in en gingen voor de laatste keer met de metro naar het centrum. Benieuwd naar deze laatste dag? Lees dan even verder.

Wakker worden en dit zien als je naar buiten kijkt. Daar wordt je toch wel erg vrolijk van. Beetje jammer dat we vandaag al naar huis gaan.

Uit bed en ons klaar maken om de hotelkamer te verlaten. We zouden eerst ook nog naar Disney gaan, maar hadden beide zulke zere benen dat we maar besloten hadden om dat een ander keertje te doen.

Vriendjelief gaat drie daagjes weg en heeft voor elke dag een ander geurtje haha.

Dan is het alweer tijd om de koffer in te pakken. Dat vind ik altijd een van de vervelendste klusjes. Ik krijg er altijd zo’n naar gevoel van…

De eerste dag dat het echt super lekker weer is buiten.

Het hotel waar we in verbleven was het Ambre Hotel. Het hotel zag er goed uit en de kamers waren mooi. Bij aankomst was het nog wel een beetje een gedoe. We hadden een parkeerplaats onder het hotel gereserveerd voor ons verblijf. Toen we daarom vroegen begon de man hard te lachen en zei dat dat hem niet ging worden omdat ze de kelder aan het verbouwen waren. Heel erg leuk, maar zien dan maar eens een parkeerplek/parkeergarage midden in Parijs te vinden. Ook zouden we gratis ontbijt krijgen, stond op de website toen we boekten, nu trouwens nog steeds, maar de man beweerde dat dat nu niet meer zo was en of we even €10,00 pp voor ontbijt wilden betalen… Dat hebben we vriendelijk afgewezen en elke ochtend voor een paar euro wat broodjes gehaald.

Voor de allerlaatste keer met de metro naar het centrum. Ik had namelijk een rokje gekocht die ik moest omwisselen. Ik had het rokje in een xs gepast die redelijk aan de strakke kant zat en had dus de s uiteindelijk gekocht. Omdat mijn vriend ziek was had ik die niet meer gepast. Eenmaal in de hotelkamer aangekomen bleek hij echt veel te klein. Echt een stuk kleiner dan de XS dus we konden nog even terug om hem te ruilen.

Heerlijk genieten van het weer!

Allebei toch wel zere voetjes….

Toch nog even bij een brug kijken en genieten van het weer.

Omdat de crêpes dag twee zo goed bevallen waren sloten we ons tripje naar Parijs ook af met crêpes.

Zie al die huurfietsen. Deze kom je vrijwel op elke straathoek tegen.

Eng ziet dit eruit hé? Uiteindelijk hadden we een paarkeerplaats gevonden aan de overkant van de straat. Toen we eenmaal de auto geparkeerd hadden was het nog een kwestie van eruit zien te komen. Dat bleek een stuk moeilijker dan gedacht. Er was namelijk nergens een uitgang te vinden. Achter een soort van nooduitgang kwamen we deze trappen tegen, waarna we bevrijd waren uit de parkeergarage. Dit waren lange dunne vieze trappen die niet echt begaanbaar waren met ook nog eens een koffer, maar we hebben het overleefd!

Tot overmaat van ramp doen ze daar dus ook de lichten uit als je de auto net geparkeerd hebt, om energie te besparen. De eerste keer schrok ik me rot en moesten we met de zaklamp van de telefoon op zoek naar een uitgang in het pikkedonker. Blegh, blij dat ik daar niet meer hoef te lopen haha.

Rond een uur of 12 zaten we in de auto en om half 5 waren we weer thuis aangekomen. Het is toch wel lekker om weer thuis te zijn, maar ik mis het ook wel een beetje hoor. Ik heb het echt super naar mijn zin gehad, ondanks het weer dat niet zo mee zat.

Ben jij al wel eens in Parijs geweest?
Ik heb een aantal spulletjes gekocht in Parijs. Willen jullie deze terug zien in een shoplog?

~Liefs Sandra

beautybySandra

3 thoughts on “PLOG: Parijs Dag 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge