PLOG 21 NOVEMBER – VAN LUIEREN IN PYJAMA TOT KNALLEN IN DE SPORTSCHOOL

collage

Afgelopen maandag was ik voor het eerst in lange tijd weer een dagje vrij. Ik sliep eerst tot half 10 uit, want was toch nog wel erg moe. De rest van de dag heb ik in mijn pyjama mijn to-do list afgerond en ’s avonds ben ik heerlijk naar de sportschool gegaan, waar ik overigens nu nog steeds last van heb. Benieuwd? Lees dan even verder.

maandag-1

Zoals ik al zei sliep ik eerst uit. Ik was nog erg moe toen ik rond een uur of 7 wakker werd ben besloot nog even te blijven liggen.

Mijn ontbijt bestond uit een schaaltje Griekse Yoghurt, wat ik de laatste tijd vaak eet als ontbijt.

maandag-2

Ik las nog wat artikelen en keek nog een aantal video’s die ik nog niet had gezien. Toen was het echt tijd om mijn to-do lijstje op te stellen en aan de slag te gaan.

maandag-3

Ik kan heel slecht tegen een rommelige werkomgeving en dus ruimde ik mijn bureau ook eerst nog even op.

Uitstelgedrag genoeg gehad dus nu echt tijd om hard aan de slag te gaan.

maandag-4

Voor ik het wist was het alweer middag en at ik samen met mijn moeder heerlijke Johma salades op mijn boterham. Dat is trouwens wel het nadeel van uitslapen. Je dag lijkt veel sneller te gaan.

Ik laste nog even een pauze in om even wat te drinken en keek gelijk een vlog van Trendgloss terug. Wat doet Claire dat leuk zeg!

maandag-5

Ik besloot een lippenbalsem even te laten smelten, zodat hij straks weer mooi in het potje zat en ik er makkelijker bij kon. Toen ik ging kijken of hij al bijna vloeibaar was, had ik niet gedacht dat hij al helemaal gesmolten was. Met als resultaat dat ik de helft van het potje over mijn tafel knoeide. Oepss…

Nog steeds heerlijk in mijn pyjama. Moet kunnen toch? Ik bracht gelijk ook nog even een zwart maskertje aan.

maandag-6

Toen was het alweer avond en at ik heerlijk wat bami.

Mijn moeder had een cadeautje voor mij meegenomen, hoe schattig?! Een lichtgevende sneeuwpop die van kleur verandert haha.

maandag-7

Als toetje at ik deze romige aardbeien yoghurt van Zaanse Hoeve. Dit is zeker een aanrader, erg lekker!

Ik ruimde ook nog even een kastje op mijn bureau op en kwam een factuur tegen van teenslippers die ik afgelopen zomer voor mijn moeder had gekocht. Tenenscheiding? Really?!

maandag-8

Ik was een weekje niet naar de sportschool geweest omdat ik allemaal niet zo lekker was. Ik had het wel gemist en ging ’s avonds samen met mijn vriend heerlijk 1,5 uur sporten. Ik begon zoals altijd weer met de 5 km hardlopen die toch wel erg zwaar was. Ook heb ik het trainen van mijn armspieren weer opgepakt en daar heb ik nog steeds last van haha.

Waarom vliegen vrije dagen altijd zo snel voorbij? Je denkt altijd dat je enorm veel gedaan krijgt, maar uiteindelijk valt dat toch wel vies tegen elke keer. Misschien mijn verwachtingen maar een keer bijstellen haha.

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

5 thoughts on “PLOG 21 NOVEMBER – VAN LUIEREN IN PYJAMA TOT KNALLEN IN DE SPORTSCHOOL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge