PLOG 12 APRIL: VRIJ, VOORUITWERKEN & GENIETEN VAN HET WEER

collage

Gisteren was ik een dagje vrij, de hele week overigens nog. Ik heb veel vooruitgewerkt voor mijn blog en ook heerlijk genoten van het lekkere weer op ons balkon. Daarnaast werkte ik ook voor het eerst sinds tijden mijn gehele to-do lijstje af. Benieuwd naar mijn productief dagje? Lees dan even verder.

plog 1

De dag begin ik, zoals altijd met een beschuitje met Nutella. Ik dronk een tijd drinkontbijt als ontbijt, maar dat was meer gemakzucht. Mijn beschuitje met Nutella vind ik toch veel lekkerder!

Ik deed mijn gehele make-up voor een look en haalde het daarna er gelijk weer af, want ik wil mijn huid wat meer laten luchten zodat mijn onzuiverheden hopelijk wat verdwijnen.

plog 2

Mijn To-Do lijstje is nogal optimistisch. Er staan namelijk bijna vijf artikelen op. Normaal gesproken zijn mijn to-do lijstjes altijd veel te groot en ik betwijfel of ik het vandaag af ga krijgen, maar ik doe mijn best!

Ik schreef een artikel over schoenen die ik besteld had. Dit zijn Stan Smith Adidasjes met een slangenprint. Deze week kun je daar meer over lezen.

plog 3

Hard aan de slag en ondertussen ook nog wat vlogs terugkijken. Zo heb je niet het idee dat je constant bezig bent en heb je ondertussen ook nog een beetje ontspanning.

Druk bezig met producten op de foto te zetten.

plog 4

Het is middag en ik heb mijn to-do lijstje al heel ver afgewerkt. Yeah het gaat lekker!

Even simpel lunchen met mijn moeder. Een boterhammetje met kaas en een boterhammetje met hagelslag. Daarna mijn lijstje nog wat verder afwerken en dan is het toch echt tijd om te gaan genieten van het lekkere weer.

plog 5

Je gaat natuurlijk met dit lekkere weer niet de hele dag binnen zitten. Ik pakte er een groot tuinkussen bij en ging heerlijk bij ons op het balkon zitten. Niemand ziet je daar zitten, het is lekker warm en er staat net wat minder wind dan dat je in de tuin gaat zitten. Dit is echt mijn favoriete plekje in het huis. Als de zon maar een beetje schijnt zit ik hier al. Als het echt zomer is wil je hier trouwens echt niet komen, dan verbrand je je voeten al aan de tegels, zo warm dat het hier dan is.

plog 6

Ik pakte mijn schoolboek erbij om alvast wat door te lezen. Zo in het zonnetje vind ik het echt niet erg om wat voor school te doen.

Daarna was het tijd om aan een nieuw boek te beginnen op mijn e-reader. Van mijn e-reader heb ik al zoveel plezier gehad. Echt een aanrader voor mensen die graag lezen! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik een echt boek toch het allerfijnste vind lezen. Al is die soms wel wat zwaar.

plog 7

De zon begon weg te trekken en ik besloot om mijn schoenenkast even uit te zoeken. Een hele berg schoenen die ik nooit meer aan heb en dus allemaal weg kunnen. Deze heb ik in een donatiebak achtergelaten.

Nog even twee reviews schrijven van boeken die ik gelezen heb. Hebben jullie nog goede tips voor mooie/leuke boeken?

plog 8

’s Avonds aten we macaroni en ploften we met het hele gezin op de bank om tv te kijken. Wat een heerlijke productieve dag was dit zeg.

En ja, ik heb mijn hele to-do lijstje af kunnen werken. Iets wat ik aan het begin van de dag nooit had verwacht.

Dat was mijn vrije dag alweer. Ik heb een hele productieve dag gehad en heb heerlijk van het zonnetje genoten. De rest van de week ben ik ook nog heerlijk vrij en vrijdag tot en met zondag ga ik heerlijk nog een weekendje weg met mijn vriend voordat het echte schoolleven weer begint.

Ga jij nog wat leuks doen deze week met het lekkere weer?

 

liefs

Follow

One thought on “PLOG 12 APRIL: VRIJ, VOORUITWERKEN & GENIETEN VAN HET WEER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge