3X PARFUMREVIEW: INTIMACY, GOLDEN DELICIOUS & CHANCE EAU TENDRE

Ik ben echt dol op parfum en ik word dan ook altijd heel blij als een verkoopster bij een parfumerie weer een paar testertjes in mijn tasje stopt na een nieuwe aankoop. Inmiddels heb ik een hele ‘stash’ aan testertjes opgebouwd die ik met veel plezier afwissel met mijn full-size parfums. Vandaag een review van drie testers die ik onlangs heb ontvangen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Intimacy Sheer

Topnoten: bergamot, mandarijn, citroen, kardemom en roze peper
Middelnoten: Kazanlak-roos, jasmijn, kamperfoelie, kweepeer en cognac.
Basisnoten: patchouli, vetiver, vanille, tonkaboon en musk.

Het is een lichte frisse geur, maar wel met een warme ondertoon. Normaal gesproken ben ik echt niet van de frisse luchtjes, maar doordat dit parfum nog een warme en lichtelijk zoete ondertoon heeft vind ik hem zeker erg lekkere. Het is een bijzondere combinatie van geuren die je niet zo vaak tegen zult komen en daarom zou ik hem graag aan mijn parfumcollectie willen toevoegen. Ook de verpakking vind ik erg mooi. Een redelijk basic flacon met daar omheen een leren jasje. Dat zie je niet zo vaak bij parfums en maakt de verpakking gelijk een stuk specialer.

Intimacy Sheer is verkrijgbaar bij Ici Paris XL vanaf € 29,96 (30 ml)

DKNY Golden Delicious

Topnoten: Afrikaanse oranjebloem, Rode appel, Pruim.
Middelnoten: Roos, Lelietje-van-dalen, Orchidee en Lelie.
Basisnoten: Teak hout, Sandelhout, Muskus.

De verpakking vind ik echt geweldig! De chique appeltjesvorm is het kenmerk van DKNY en staat ook nog eens erg leuk tussen alle andere meestal vierkante verpakkingen. De geur daarentegen is helaas niet zo mijn ding. Hoe langer ik het parfum draag, hoe minder lekker ik het ga vinden. Dit is het soort frisse parfum wat ik echt niet lekker vind. Het is voor mij te fris en heeft een, naar mijn mening, te hoog luchtverfrissergehalte, maar wanneer je van hele frisse fruitige parfums houdt is dit wellicht wat voor jou.

DKNY Golden Delicious is o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL vanaf € 32,14 ( 30 ml)

Chanel Chance Eau Tendre

Topnoten: grapefruit, kweepeer
Middelnoten: jasmijn, hyacint, iris
Basisnoten: amber, cederhout, musk

Ik ben echt dol op verpakkingen die simpel, maar daardoor heel classy zijn. Het is een heerlijk parfum dat licht en fris begint en naarmate je hem langer draagt steeds iets warmer en zoeter wordt. Ook dit is een lichte sprankelende geur die perfect is voor dagelijks gebruik. Heerlijk!

Chanel Chance Eau Tendre is o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL vanaf € 58,50 ( 50 ml)

Dit waren de drie parfums alweer die ik onlangs ontvangen heb. Toevallig waren het allemaal lichte redelijk frisse parfums. DKNY is echt niet mijn ding, maar dat is omdat de echte frisse fruitige parfums mij niet zo aanspreken. Intimacy Sheer & Chanel Chance Eau Tendre daarentegen vind ik wel erg lekker en zouden een mooi evenwicht brengen tussen al mijn zoete zware geuren.

Welk parfum is ook zeker de moeite waard om een keer te proberen?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “3X PARFUMREVIEW: INTIMACY, GOLDEN DELICIOUS & CHANCE EAU TENDRE

  1. Chanel Chance Eau Tendre is ook een favoriet van mij, zo een heerlijke en elegante geur. De appeltjes van DKNY vind ik ook altijd heerlijk, ik heb zelf pas de roze variant cadeau gekregen en die is ook erg lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge