PARFUM: MISS DIOR BLOOMING BOUQUET

Zonder parfum ga ik de deur niet uit. Ik ben echt dol op heerlijke luchtjes en heb inmiddels dan ook al een aardige verzameling. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriend dit Miss Dior parfum in een heerlijke bloemige variant die echt perfect bij me past. Benieuwd? Lees dan even verder.

De verpakking van dit parfum is echt prachtig! Een lieflijk chique vierkante flacon met daarop in een zilveren opdruk van de naam van het parfum. De dop is vierkant en bevat een glimmend zilveren strikje, wat de flacon helemaal afmaakt. Door de grootte van de flacon zou je het niet zeggen, maar ik heb dit parfum in de 50 ml versie gekregen.

Topnoten: Sicilische mandarijn
Hartnoten: Pioenroos, Damascena-rozen & Bergamot
Basisnoten: Witte muskus

De geur van dit parfum, waar het uiteindelijk allemaal om draait, is echt heerlijk en past perfect bij mij. Hij begint fruitig, waarna hij als snel warm en lichtelijk zoet wordt door de bloemen, vervolgens wordt het zoete lichtelijk afgezwakt door de witte muskus, waardoor er een gebalanceerd fruitig, zoet en chique geur overblijft. Het is een heerlijk vrouwelijk en elegant parfum, dat ondanks dat het een Eau de Toilette is, de hele dag om je heen hangt.

Kortom een heerlijke chique en vrouwelijk parfum in een prachtige flacon, die je heel de dag blijft ruiken en die niet mag ontbreken in je kast wanneer je net als ik gek bent op bloemige, licht zoete, warme parfums met bergamot en witte muskus.

Wat is jouw absolute favoriet wat betreft parfum?

liefs

Follow

3 thoughts on “PARFUM: MISS DIOR BLOOMING BOUQUET

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge