PARFUM: Just Cavalli

Aviary Photo_130921699902519858

Luchtjes kopen zonder de tester te hebben gebruikt doe ik echt nooit. Toch maakte ik een uitzondering toen ik in T.K. Maxx was een aantal weken geleden. T.K. Maxx is een winkel waarbij het assortiment dagelijks wisselt. Om van elke cadeauverpakking ook een tester te hebben staan is gewoonweg niet rendabel. Ik had al veel goede geluiden gehoord over Just Cavalli van Roberto Cavalli. Ik besloot het parfum mee te nemen en het pakte verrassend goed uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_130960533141870918

De geurset die ik kocht bevat een bodylotion (150 ml), een douchegel (150 ml) en het parfum zelf van 75 ml. Een verpakking die goed past bij het parfum door de slangenprint en het goud. Normaal gesproken ben ik niet zo van gouden verpakkingen, maar bij dit parfum oogt het absoluut niet goedkoop.

Just Cavalli is een zwoele warme sensuele geur die meer bloemig is dan zoet. Het is een warme vrouwelijke geur die opvallend en aanwezig is, maar niet vervelend. De geur opent met een topnoot van Neroli, gevolgd door Tiaré Tahiti met als basis Palissander en Rozenhout.

Het is een warme vrouwelijke geur ideaal voor een avondje uit, maar ook prima overdag te dragen. De geur is uniek en een geur die je bij zal blijven. Just Cavalli is veruit mijn favoriet!

Aviary Photo_130960532868106615Just Cavalli kocht ik bij T.K. Maxx voor € 39,99. Omdat het assortiment dagelijks wisselt is het niet waarschijnlijk dat je hem daar nog kunt vinden, maar online is hij ook nog verkrijgbaar voor een prijs tussen de € 37,50 en € 69,95, afhankelijk van de grootte. Mocht je op zoek zijn naar een nieuw luchtje is het zeker een aanrader om even bij T.K. Maxx te kijken, ze hebben daar veel bekende luchtjes van o.a Chloé en Marc Jacobs voor een prijs die lager ligt dan bij parfumerieën. 

Wat is jouw nieuwste aanwinst wat parfum betreft?

 

liefs

Follow

One thought on “PARFUM: Just Cavalli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge