PARFUM BEYONCÉ HEAT

shoplog-parfum

Mijn favoriete budget parfums zijn die van Beyoncé. Ik heb echt altijd parfum op, maar niet voor elke gelegenheid gebruik ik mijn duurdere luchtjes. Deze wissel ik graag af met een heerlijk zoet budget parfum. Heat was een van mijn eerste ‘echte’ luchtjes en was tot mijn grote spijt bijna op. Toen hij sterk afgeprijsd bij de Etos in de aanbieding was, reed ik meteen naar de winkel. Deze deal kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Benieuwd? Lees dan even verder.

Doordat mijn verpakking van Heat bijna op was gebruikte ik hem bijna niet meer, omdat ik het dan zonde vind om hem helemaal open te maken, een beetje een gekke tick van mij. Wanneer ik hem dan wel weer op had was ik altijd verbaasd hoe lekker hij eigenlijk rook. Ik wilde eigenlijk wel een nieuwe flacon, maar wachtte liever totdat hij weer ergens in de aanbieding is, aangezien het een parfum is dat regelmatig in de aanbieding is bij de Kruidvat & Etos. Etos was in dit geval het eerste met ook nog eens een hele goede deal. Voor 15 euro kreeg je daar een flacon met een inhoud van maar liefst 100 ml. Genoeg over de goede deal, hoe ruikt het parfum eigenlijk?

heat-beyonce

Topnoten: magnolia, rode vanille-orchidee, neroli, roze perzik

Middennoten: bitterkoekjes, kamperfoelienectar, muskus

Basisnoten: amber, reuzenpijnboom, tonkabonen

Heat is het perfecte parfum voor jong en wat ouder. Het is een heerlijk zoet vrouwelijk en zwoel parfum, wat absoluut niet goedkoop en overdreven zoet ruikt. Het flesje is misschien wat plastic fantastic, maar stiekem vind ik dat toch ook wel erg leuk. Het is een heerlijk budget parfum dat ook erg leuk is om cadeau te geven en ook nog eens redelijk lang blijft hangen. Vijf jaar geleden vond ik het een heerlijk parfum en dat is nu nog steeds zo. Ik kan weer even vooruit!

Wat is jouw favoriete budget parfum?

 

liefs

Follow

5 thoughts on “PARFUM BEYONCÉ HEAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge