ABOUT

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij ‘ABOUT’ dat betekent dat je wat meer wilt weten over de persoon achter deze blog. Ik ben Sandra en ben 21 jaar geleden geboren in een klein dorpje in Noord-Brabant. Na 6 jaar op de middelbare school vertrok ik met mijn VWO-diploma in mijn zak naar het HBO. Inmiddels zit ik al weer vier jaar op het Avans in Breda waar ik mijn opleiding Accountancy volg.

ONTSTAAN VAN SANDRAROSA.NL

In het eerste jaar van de middelbare school begon ik make-up te dragen en in de jaren daarna raakte ik daarin steeds meer geïnteresseerd. In mijn omgeving was niemand er echt mee bezig en ik wilde mijn passie voor alles wat met uiterlijke verzorging te maken had graag delen. In 2012 durfde ik de stap eindelijk te nemen en begon ik een blog op blogger: Beautybysandra. Ruim vijf jaar later is mijn blog een onderdeel van mijn leven geworden waar ik met veel plezier dagelijks artikelen op plaats. In 2015 is Beautybysandra overgegaan naar Sandrarosa.nl

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Op Sandrarosa.nl kun je dagelijks nieuwe artikelen verwachten. Grotendeels zal te maken hebben met beauty & fashion. Deze artikelen zullen afgewisseld worden met lifestyle artikelen. Hierbij kun je denken aan persoonlijke artikelen, artikelen over sport en lekkere recepten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *