OUTFIT: ZWART-WIT

Outfit 1

De afgelopen paar dagen is het echt heerlijk weer geweest. Ik kon dan ook eindelijk zonder jas naar buiten. Het was prachtig weer om outfitfoto’s te maken en dat deden we dan ook. Heerlijk dat zonnetje, daar kan ik echt van genieten! Benieuwd naar de rest van de foto’s? Lees dan even verder.

outfit 2

outfit 6

Boothals top: Primark

Broek: H&M

Schoenen: Van Haren

Tas: Fiorelli

Jasje: Supertrash

Ketting: Juwelier

outfit 7

Nu het zonnetje weer schijnt is het tijd voor mijn lichte spijkerbroek. Ik vind het leuk om die te combineren met zwart zodat het mooi afsteekt. De zwart-witte boothalstop heb ik in veel verschillende kleuren en zal ik deze zomer veel dragen. Door de hals is het toch net wat anders dan een basic shirt. Om alleen met korte mouwen rond te lopen is soms nog wel wat koud, dus vandaar nog een jasje. En tja, mijn Fiorelli tas kan natuurlijk ook niet ontbreken.

Heb jij nog plannen om wat leuks te gaan doen met dit heerlijke weer?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “OUTFIT: ZWART-WIT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge