OUTFIT: WHERE DID SUMMER GO?

collage outfit

Een hele tijd zijn er geen outfitfoto’s online gekomen, tot mijn grote spijt, omdat mijn camera problemen had met het scherpstellen van mij op outiffoto’s. Na veel aanpassingen aan de instellingen was het vandaag tijd om het maar weer eens te proberen. En gelukkig vielen de resultaten dit keer niet zo tegen. Benieuwd naar deze, niet zo zomerse outfit? Lees dan even verder.

outfit 3

Broek: Vila

Top: Primark

Zonnebril: H&M

Sneakers: Adidas

Horloge: Tommy Hilfiger

outfit 2

outfit 4

outfit 1

Deze top met twee kettinkjes in het kraagje scoorde ik onderlaatst bij de Primark voor maar €3,- Bizar hoe goedkoop kleding daar is. De sneakers van Adidas die ik aan heb zijn al 6 jaar oud, maar zitten nog steeds heerlijk en ik kan daar echt geen afscheid van nemen. Het is een lekkere comfy outfit die toch nog redelijk warm is, aangezien het weer niet altijd even best is. 

Ik ben trouwens echt blij dat de foto’s weer redelijk scherp zijn. Deze foto’s zijn gemaakt met een 50mm lens. Heeft iemand goede tips om je hele lichaam er goed scherp op te krijgen?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “OUTFIT: WHERE DID SUMMER GO?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge