OUTFIT: Wet Hair Day

Aviary Photo_130850601929410538

Mijn wintergarderobe heeft zich nog steeds niet weten te scheiden van mijn zomerkleding en ik vrees dat dat ook niet meer gaat gebeuren. Het weer afgelopen week was niet erg lekker. Ik trok mijn lange broek en laarsjes uit de kast en droeg voor het eerst mijn nieuwe sjaal met panterprint. Ik ben echt niet iemand van de sjaals, maar zo af en toe vind ik het toch best wel leuk. Ohjaa, mijn zonnebril die ik tijdens deze foto’s wilde gebruiken heeft het helaas niet overleefd. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_130831409338450220 (2)

Jasje: Pimkie / Shirt: H&M / Sjaal: H&M / Broek: H&M / Schoenen: Van Haren

Aviary Photo_130831409863751501 (2)

Aviary Photo_130831409666128350 (2)

Ik wilde bij deze outfit eigenlijk ook nog mijn zonnebril opzetten, maar die had ik even op het dak van de auto gelegd en toen we naar deze plek reden om foto’s te maken zijn we hem vergeten van het dak te halen waardoor hij helaas kapot is gevallen. Dat wordt nog maar een keer een ritje naar de Primark haha.

De sjaal in combinatie met het spijkerjasje vind ik echt heel erg leuk. Dit is eerlijk gezegd de enige sjaal die ik heb. (Mijn andere is samen met mijn jas een tijdje geleden bij een discotheek gestolen) Nu ik dit zo zie vind ik sjaals toch wel erg leuk. Toch maar even kijken voor nog een aantal leuke items!
Draag jij vaak sjaals?
liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge