OUTFIT: Striped Jumpsuit

Ik keek naar buiten en deed een dansje door mijn slaapkamer heen. Het is lekker weer en dat betekent dat ik eindelijk mijn jumpsuit aan kan. Natuurlijk moest ik daar ook wat outfitfoto’s van (laten) maken. Benieuwd naar de details? Lees dan even verder.

 
  

Jumpsuit: Fame / Spijkerjasje: Pimkie / Tas: Primark / Ketting: Juwelier / Ringen: Zilver & Zoet / Pumps: Van Haren.


De uiteindelijke outfit is redelijk simpel, maar door de jumpsuit lijkt dat helemaal niet zo. Het zit echt super comfortabel en ziet er ook nog eens leuk uit. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst en zal hem zeker met veel plezier dragen deze zomer. Dan natuurlijk zonder jasje en met zonnebril!

 
Wat vind jij van jumpsuits?
 
 
 
~Liefs Sandra 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge