OUTFIT: Set My Heart On Fire

Lange broek, korte broek, lange broek, trui. Heel de week switch ik al tussen mijn winter en zomerkleding. Er waren gelukkig wel een aantal warme dagen en ik trok dan ook gelijk mijn korte broek uit de kast voor een eenvoudige kleurrijke outfit. Benieuwd? Lees dan even verder.

Top: Primark / Short: H&M / Armband: Jawbone / Lipstick: Action / Sandaaltjes: Primark /
Tas: Primark
 
 
Een heerlijke luchtige outfit, ideaal voor zo’n warme dag. Door een felgekleurd item toe te voegen aan je outfit, en het liefste nog met een felle lipkleur, ziet het er heel compleet uit terwijl je maar minimaal gebruik hebt gemaakt van kleding items/ accessoires.

Wat draag jij het liefste op warme dagen?~Liefs Sandra

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

3 thoughts on “OUTFIT: Set My Heart On Fire

  1. Wat een temperatuur schommelingen hรจ! Ik vind het eigenlijk wel fijn, kan ik lekker afwisselen haha.
    Leuke outfit! Kleur van het broekje vind ik erg mooi ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge