Outfit: Polkadots

Outfit: polkadots

Stipjes in combinatie met kant is bijna altijd goed. Deze top kwam ik tegen samen met nog een aantal items uit deze combinatie en het leek me leuk om daar een outfit mee te maken. Ook deze outfit is outfit die ik zelf zeker zou dragen. Benieuwd naar de details? Lees dan even verder.
 
Top: Dorothy Perkins €31,00.
Broek: Zalando €24,00.
Schoenen: Accessorize €45,00.
Jasje: River Island €60,00.
Horloge: Forever 21 €18,00.
Oorbellen: Neiman Marcus €30,00.
 
Deze outfit is een tikkeltje minder zomers dan de weer, maar alsnog een outfit die ik zelf erg leuk vind. De top is een wat schattiger item dat perfect past bij de ballerina’s. De broek heeft een mooie bordeauxrode kleur. Deze kleur zorgt ervoor dat de outfit niet heel zomers aanvoelt, maar voor deze tijd van het jaar kan dat prima. Je zou er ook een felgekleurde broek onder kunnen dragen. Omdat de blouse alleen wat koud is, heb ik de outfit gecombineerd met een wat stoerder jasje. Sieraden maken de outfit helemaal af. Deze hartjesoorbellen en het horloge vallen net wat meer op bij deze outfit door de gouden kleur. Zulke items passen er goed bij aangezien de rest van de outfit, op de top na, erg rustig is.

Zou jij deze outfit dragen?

~Liefs Sandra
 

2 thoughts on “Outfit: Polkadots

  1. Haii, Je hebt een goede stijl voor mode, maar eigenlijk gaan je laatste paar artikelen alleen maar over mode (af en toe één nagellakje tussendoor) wordt het dan niet tijd dat je je blognaam in 'fashionbysandra' gaat veranderen? x

    1. Het klopt dat de laatste paar artikelen over fashion gaan, maar dat kwam omdat ik op school toetsen had. Voor de fashion artikelen hoef ik geen goed licht te hebben en voor de andere artikelen wel. Aangezien ik vaak 's avonds thuis kwam had ik dus geen mooi licht meer om foto's te maken. Als je de afgelopen week kijkt kun je zien dat er ook zeker andere artikelen tussen zitten. Het is nog steeds mijn streven om 1 fashion artikel en 1 ander artikel per dag te plaatsen. Maar bedankt voor je opmerking, ik ga hier zeker mee aan de slag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge