Outfit of the day

Een simpele outfit met één opvallend kledingstuk heeft voor de rest weinig meer nodig. Dit vond ik ook van toepassing op deze outfit. Het lijkt nu wel alsof ik me er bij elke outfit makkelijk vanaf maak, maar dit is een outfit die ik regelmatig draag. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Zoals ik al zei draag ik deze outfit regelmatig. Dit komt doordat dit shirt heerlijk warm is en ik amper winterkleding in mijn kast heb liggen. Tijd om te gaan shoppen dus! Dit shirt is aardig dik en lekker warm, ondanks dat hij driekwart mouwen heeft. Het is een lekker opvallend kleurtje wat een beetje tussen rood en roze in zit. Dit zie je het beste op de tweede foto. Hieronder draag ik een simpele spijkerbroek, maar deze is toch net wat anders dan de simpele blauwe spijkerbroek. Hierdoor vind ik het geheel (al zeg ik het zelf) goed bij elkaar passen.
 
Shirt: Promiss
Broek: H&M
Ketting: Juwelier
 
 
Als je benieuwd bent hoe ik mijn make-up op deze foto’s heb gedaan, zou ik zeker even op mijn blog blijven kijken. Deze week komt namelijk een artikel online waarin ik laat zien hoe ik hier mijn make-up gedaan heb. Laat vooral ook even in de reacties weten wat jij anders had gedaan bij deze outfit. Daar ben ik namelijk ook altijd erg benieuwd naar!
 
Ik zou het erg leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. (voor degene die dat nog niet gedaan hebben) Dit doe je gemakkelijk door te klikken op het Eiffeltorentje hier rechts. Zo mis je geen nieuwe artikelen meer en het is helemaal gratis.

~Liefs Sandra

 

 

4 thoughts on “Outfit of the day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge