Outfit of the day

Vandaag een redelijk gewaagde outfit. De een zal het geweldig vinden en de ander afschuwelijk. Ik behoor tot de categorie die het wel erg leuk vind. Bij nader inzien had ik het hemdje dat nu in mijn broek zit er beter overheen kunnen doen, omdat er een aantal strepen in de broek zitten die de aandacht wat verder naar beneden trekt. Benieuwd naar de outfit? Lees dan zeker even verder.

Broek: H&M
Trui: C&A
Ketting: Bij een lokale juwelier
Horloge: Tommy Hilfiger
Nagellak: Nummer 14 van Fogan

 

Zoals ik al zei zou ik de volgende keer een lang hemdje onder mijn trui aandoen. Door die twee lijnen die samenkomen op kruishoogte ziet het er een beetje raar uit en wordt daar alle aandacht naartoe getrokken. Voor de rest vind ik de broek echt geweldig! Hij zit lekker en het lijkt net alsof je benen veel langer zijn. Deze broek kocht ik in de uitverkoop voor maar €12,00. De trui erop vind ik erg leuk door de glitters die erin zitten. Het is wel een beetje een priktrui, dus het is wel fijner om eronder iets van een hemdje te dragen. Al met al vind ik het een best leuke outfit geworden. Voortaan dus alleen nog even een hemdje eronder.
 
 
Deze broek vind ik best lastig te combineren. Waarmee zou jij hem combineren?
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 

3 thoughts on “Outfit of the day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge