Outfit of the day: Panterbroek

Een poosje geleden heb ik bij de Vero Moda een geweldige broek gekocht met panterprint. (Deze is volgens mij nog steeds te koop) Ik vind deze broek echt geweldig, maar veel mensen in mijn omgeving vonden hem redelijk heftig. Vaak wordt panterprint geassocieerd met ‘ordinair’, maar ik vind dat dit absoluut het geval niet is. Mits je het maar goed combineert. Benieuwd naar mijn outfit? Lees dan even verder.

 

Zoals je kunt zien op de foto’s heb ik mijn broek als middelpunt gekozen en de rest daar omheen expres wat rustiger gehouden. De broek is natuurlijk al best wel opvallen en ik denk dat als je er veel kleur of andere patroontjes op draagt het geheel veel te druk wordt. Ik heb er ook voor gekozen om mijn bovenste kledingstukken wat netter te maken, waardoor je uiteindelijk (naar mijn mening) toch nog een classy uitstraling creëert.

Broek:Vero Moda
Blousje: Mango
Jasje: H&M

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze combinatie vinden en wat jullie anders hadden gedaan.
~Liefs Sandra
 

4 thoughts on “Outfit of the day: Panterbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge