Outfit of the day

Je hebt soms van die momenten dat je beseft dat je bepaalde setjes steeds maar weer uit je kast vist. Hebben jullie dat ook wel eens? Ik merkte dat ik de laatste tijd dit kledingsetje regelmatig bij elkaar pakte. Het leek me daarom leuk om het aan jullie te laten zien en natuurlijk ben ik ook benieuwd wat jullie ervan vinden. Benieuwd? Lees dan even verder.

Als je trouwens denkt, wat zie ik aan haar? Ik kwam er na de foto’s achter dat ik mijn wenkbrauwen vergeten was te doen. Daarom lijken mijn ogen nu ook zo donker. Ik ben dus niet echt tevreden met hoe mijn gezicht op de foto staat, maar het gaat uiteindelijk natuurlijk om de kleding 🙂

Dit is een van de weinig loszittende bloesjes die ik heb. Vaak staat dit bij mij niet zo leuk, maar in combinatie met een zwart strak rokje vind ik het wel erg leuk. Het bloesje zelf is als je het nergens in stopt of nergens onder draagt wel erg vormloos, maar daar zie je nu niks meer van. Vooral die strik vind ik echt heel erg leuk. In de winter zou ik dit ook nog gerust dragen alleen dan met een blazer eroverheen en waarschijnlijk wel met een dikkere panty haha. Want eigenlijk had ik het vandaag nog best wel koud.
 
Mijn kleding is allemaal van de H&M. Mijn panty weet ik niet helemaal zeker, maar die zijn overal wel te koop. En mijn horloge is (zoals altijd) van Tommy Hilfiger.
 

Mijn voeten krijg ik helaas nooit goed op de foto, maar het leek me wel leuk om jullie te laten zien met welke schoenen ik het deze keer heb gecombineerd. Voor degene die mijn blog al wat langer volgen komen deze schoenen denk ik wel bekend voor. De echt oplettende onder ons zien dat ik stiekem dezelfde foto heb gepakt. Deze schoenen zijn trouwens van Andrea Morelli en ik kocht ze in een outlet in Spanje.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze outfit vinden en natuurlijk ook wat jullie anders hadden gedaan.
~Liefs Sandra

 

8 thoughts on “Outfit of the day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge